MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Brad Pitt για την επίθεση του stalker: Προσπαθούσε να χώσει το πρόσωπό του στον καβάλο μου!

Αποκαλυπτικός ήταν ο Brad Pitt για την επίθεση που δέχθηκε από τον Βιτάλι Σεντιούκ, έναν Ουκρανό δημοσιογράφο και γνωστό stalker των διασήμων, στους οποίους επιτίθεται με διάφορους τρόπους, ώστε να κερδίζει δημοσιότητα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Θυμίζουμε ότι ο Σεντιούκ άνδρας πήδησε το διαχωριστικό μπροστά από τον κινηματογράφο El Capitan και επιτέθηκε στον ηθοποιό, όταν αυτός υπέγραφε αυτόγραφα στην πρεμιέρα της Maleficent. Επιχείρησε να του αρπάξει το πρόσωπο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. 

“Καθόμουν στην άκρη και υπέγραφα αυτόγραφα, όταν ξαφνικά είδα με την άκρη του ματιού μου κάποιον να πηδάει το διαχωριστικό και να έρχεται καταπάνω μου. Έκανα ένα βήμα πίσω. Αυτός ο τύπος με άρπαξε από το πέτο του σακακιού μου.” λέει ο Brad Pitt σε δήλωσή του στο People. Και συνεχίζει: 

“Κοίταξα κάτω και ο τρελός προσπαθούσε να χώσει το πρόσωπό του στο καβάλο μου. Τότε τον χτύπησα- όχι δυνατά- στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, αλλά τόσο ώστε να τραβήξω την προσοχή του, γιατί τότε με άφησε… μετά απλωσε τα χέρια του και άρπαξε τα γυαλιά μου”. 

Ο Brad Pitt δήλωσε ακόμα γενικά για το θέμα του Σέντιουκ. Τόνισε ότι δεν τον πειράζουν οι επιδειξίες, ” αλλά αν αυτός ο άνθρωπος το συνεχίσει, θα το χαλάσει για τους θαυμαστέων, που περιμένουν όλοι νύχτα για ένα αυτόγραφο ή μια selfie, γιατί θα κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται περισσότερο να πλησιάσουν ένα πλήθος“. Και προειδοποίησε τον Ουκρανό δημοσιογράφο, ότι αν προσπαθήσει να πειράξει ξανά γυναίκα, θα τον σύρουν βίαια έξω. 

Ο Σεντιούκ είχε συλληφθεί αμέσως μετά την πράξη του. Αφέθηκε με εγγύηση 20 χιλιάδων δολαρίων, ενώ ο Pitt συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα. Είχε ήδη απολυθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο, όπου δούλευε, ήδη από τις 17 Μαΐου, επειδή πέρασε κάτω από το φόρεμα της America Ferrera στο κόκκινο χαλί των Καννών, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.
1america ferrera
Και στο παρελθόν ο Βιτάλι Σεντιούκ έχει προβεί σε ανάλογες πράξεις.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b