MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Άγριο ξεκατίνιασμα στο twitter ανάμεσα σε Rihanna και Charlie Sheen!

Από τα χαρακώματα του Twitter ανταλλάσσουν πυρά δύο top περσόνες της showbiz, η τραγουδίστρια Rihanna και ο ηθοποιός Charlie Sheen. Οι δυο τους τις τελευταίες ώρες έχουν ανταλλάξει πολύ σκληρά σχόλια μεταξύ τους με δημοσιεύματα στο twitter.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην πρωταγωνιστής του Two and a half men πήγε με την κοπέλα του Scottine σε ένα μαγαζί, στο οποίο διασκέδαζε και η Rihanna. Η σύντροφος του ηθοποιού είναι φαν της τραγουδίστριας και είχε και τα γεννέθλιά της. Οπότε ο Sheen έστειλε μήνυμα στην RiRi να πάνε στο τραπέζι της. Όμως, η Rihanna τους το αρνήθηκε, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλοί παπαράτσι έξω και της είναι αδύνατον.

Γιατί μπορεί να αρνήθηκε η Rihanna; Γιατί είναι ψωνάρα; Ή μήπως το γεγονός ότι η σύντροφος του Charlie Sheen είναι μια πρώην πορνοστάρ, που είχε, όταν ασκούσε το επάγγελμα, το… “καλλιτεχνικό” ψευδώνυμο Brett Rossi, έπαιξε κάποιον ρόλο, στον φόβο της τραγουδίστριας για τους παπαράτσι; (Βέβαια, αν κρίνουμε από τις προσωπικές φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς η Rihanna, δεν θα πιστεύαμε ότι έχει τέτοια κολλήματα.)

Η δικαιολογία της ενόχλησε τον Charlie Sheen, ο οποίος απάντησε με ένα πολύ σκληρό δημοσίευμα (ολόκληρο κατεβατό) στο twitter, όπου περιέγραψε το περιστατικό και τα “έχωσε” στην Rihanna, σαρκάζοντας το ροζ μαλλί της τραγουδίστριας (μιλώντας για κακιά περούκα) και χαρακτηρίζοντας την “ηλίθια του χωριού” (village idiot).

Το να σε πουν και “ηλίθια” και “χωριάτα”, όταν είσαι μια σταρ του βεληνεκούς της Rihanna, δεν είναι κάτι που το αφήνεις αναπάντητο. Η RiRi απάντησε άμεσα με δικό της (σύντομο) σχόλιο, όπου τον χαρακτηρίζει γριά βασίλισσα, που φοράει μάλιστα πάνες! (“If that old queen don’t get ha diapers out of a bunch.” έγραψε η τραγουδίστρια από τα Barbados.)

Νέα μακρόσυρτη απάντηση από τον Charlie Sheen ακολούθησε (ο ηθοποιός προφανώς έχει όρεξη να γράφει κακίες). Σε αυτό ειρωνεύθηκε το γεγονός ότι η Rihanna δεν έχει επώνυμο (επισήμως τουλάχιστον), ενώ τόνισε πικρόχολα ότι τα αγγλικά της τραγουδίστριας δεν είναι η πρώτη της γλώσσα. Την ευχαρίστησε που τον αναγνώρισε ως “Μεγαλειότητα” (I want to thank you for recognizing me as Royalty. I’m flattered.) Και της ζήτσε να κάνει στην “Καλή Βασίλισσα” μια χάρη και να παρευρεθεί στα υπόγεια του κάστρου της, όπου θα την περιμένουν φίδια και ποντίκια.  

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b