MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Memorandum – A mechanism of reminder! στην Πειραιώς 260 για το Φεστιβάλ Αθηνών

Η παράσταση “Memorandum – A mechanism of reminder!” μια δημιουργία της Tζένης Αργυρίου σε συνεργασία με τον εικαστικό Βασίλη Γεροδήμο ανεβαίνει στις 18-19 Ιουνίου, 21:00 στην Πειραιώς 260, Κτίριο Ε για το Φεστιβάλ Αθηνών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αναδιφώντας σε οπτικοακουστικά αρχεία και σε υλικό που άντλησε από μια ανοιχτή ερευνητική διαδικασία με το κοινό, η Τζένη Αργυρίου αποπλέει με την ομάδα της για ένα συναρπαστικό ταξίδι στα μονοπάτια της μνήμης και της ιστορίας. Οι τρεις ερμηνευτές ακροβατούν ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, με όχημα την εικαστική εγκατάσταση του Βασίλη Γεροδήμου – σκηνικό και μουσικό όργανο ταυτόχρονα. Σώματα που αναμοχλεύουν τη συλλογική μνήμη, προσωπικές αφηγήσεις, προβολές σε διαφορετικά υλικά, σκιές, μουσικές που φέρνουν μαζί τους το πριν και το μετά συνθέτουν μια παράσταση-παλίμψηστο.

Μεταξύ 18:30 και 20:30, πριν από την έναρξη της περφόρμανς, θα λειτουργούν δύο ηχητικές-εικαστικές εγκαταστάσεις, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Δραματουργία: Σωτήρης Μπαχτσετζής
Μουσική σύνθεση: Νίκος Βελιώτης, Coti K
Φωτισμοί: Ευγένιος Τζαφέστας
Eρμηνεύουν: Miguel Pereira, Soledad Zarka, Simon Rummel

[iframe src=”//player.vimeo.com/video/87663833″ width=”500″ height=”281″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

Memorandum 2013-14 (Shadows in History) from Tzeni Argyriou on Vimeo.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b