MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Αιδοίων μονόλογοι στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Η παράσταση “Αιδοίων μονόλογοι” ανεβαίνει στο θέατρο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων (Αγ.Ασωμάτων 6, Θησείο) από τη Δευτέρα 26 Μαΐου. Ημέρες Παραστάσεων: Δευτέρα-Τρίτη στις 21:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το ουσιαστικό θέμα του Αιδοίων Μονόλογοι, είναι η σχέση που έχουν τα γεννητικά μας όργανα με το υπόλοιπο σώμα μας με τον εαυτό μας , με το είναι μας. Και πόσο τελικά έχουμε καταστρέψει αυτήν τη σχέση ….. που είναι από τις πιο πρωτόγονες, φυσικές και αγνές. Η παράσταση μέσα από τα γέλια και τα δάκρυα σε ταξιδεύει σε ένα κοινό σημείο συνάντησης για άνδρες και γυναίκες ….

Η αμερικανίδα συγγραφέας Ιβ Ένσλερ τόλμησε να προβάλλει αυτό το τεράστιο γεγονός βίας, μέσα από την δική της προσωπική μη συμβατική υπόσταση, σφραγίζοντας με την ιδιαίτερη αποστολή της σημαντικό κοινωνικό ρόλο! Η βία και κακοποίηση των γυναικών, ένα ευαίσθητο θέμα που ξεδιπλώνει την ανωριμότητα των κοινωνιών ξεκινώντας από την πατρίδα της, τις Η.Π.Α.

Η θεατρική παράσταση που βασίζεται στο βιβλίο της Ιβ Ένσλερ, είναι μόνο ένα μέρος της ευεργετικής δημιουργικής παλίρροιας που επέφεραν οι εξομολογήσεις των γυναικών.

Διασκευή – σκηνοθεσία: Μαριάννα Καστανία
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Δέσποινα Κούρτη

Παίζουν με σειρά εμφανίσεως: Γιώργος Καπετανάκος ( Κομπέρ), Μαριάννα Καστανία (Ιβ Ενσλερ), Βάσω Αγόρου, Δέσποινα Κούρτη, Γιάννης Τριβέλλας (Γυναικολόγος), Ντέννυ Αργυροπούλου, Ειρήνη Τιτίνη

Που; Στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων (Αγ.Ασωμάτων 6, Θησείο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ιβ Ένσλερ
Σκηνοθεσία: Μαριάννα Καστανία


Παίζουν: Γιώργος Καπετανάκος ( Κομπέρ), Μαριάννα Καστανία (Ιβ Ενσλερ), Βάσω Αγόρου, Δέσποινα Κούρτη, Γιάννης Τριβέλλας (Γυναικολόγος), Ντέννυ Αργυροπούλου, Ειρήνη Τιτίνη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b