Επιστρέφει ο σκηνοθέτης του Gravity σε ταινία για τον κόσμο του Harry Potter;
Ο μυθικός κόσμος του Harry Potter θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη το 2016 με την prequel spin-off ταινία “Fantastic Beasts And Where To Find Them”, που διαδραματίζεται 70 χρόνια πριν πάει ο μικρός μάγος σχολείο.
A
A
Η ταινία δεν έχει πρωταγωνιστή τον θρυλικό νεαρό μάγο, αλλά θα είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του. Το έργο της J.K. Rowling μιλάει για τις περιπέτειες του συγγραφέα Newt Scamander σε μια μυστική κοινωνία της Νέας Υόρκης με μάγους και μάγισσες. 70 χρόνια μετά ο Harry Potter θα διαβάσει το βιβλίο του Scamander στο σχολείο.
Για την σκηνοθεσία του έργου η Warner έχει προσεγγίσει τον σκηνοθέτη του “Gravity” Alfonso Cuaron και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του. Ο πολύ πετυχημένος σκηνοθέτης έχει άλλωστε στο ενεργητικό την ταινία “Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν” (2004), που θεωρείται από πολλούς και η καλύτερη της σειράς.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
5 γυναίκες εικαστικοί εκφράζονται μέσα από τη μεγάλη οθόνη
Η Χριστίνα Κυριαζίδη μάς καλεί σε ένα πολυαισθητηριακό ταξίδι στη θηλυκότητα
Εκεί θα φας όσο θες: 5 all you can eat ασιάτικα στέκια στην Αθήνα
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 6-7 Δεκεμβρίου
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Νεκρή φύση σε χαντάκι: Στο Studio Μαυρομιχάλη, μια γυναικοκτονία γίνεται ο “καθρέφτης” της κοινωνίας μας
Δημιουργικές Κυριακές στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ με δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα
Θέατρο Μεταξουργείο: Το μουσικό “Πατάρι” με τη Μαρία Κηλαηδόνη επιστρέφει για 2η χρονιά