Επιστρέφει ο σκηνοθέτης του Gravity σε ταινία για τον κόσμο του Harry Potter;
Ο μυθικός κόσμος του Harry Potter θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη το 2016 με την prequel spin-off ταινία “Fantastic Beasts And Where To Find Them”, που διαδραματίζεται 70 χρόνια πριν πάει ο μικρός μάγος σχολείο.

A
A
Η ταινία δεν έχει πρωταγωνιστή τον θρυλικό νεαρό μάγο, αλλά θα είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του. Το έργο της J.K. Rowling μιλάει για τις περιπέτειες του συγγραφέα Newt Scamander σε μια μυστική κοινωνία της Νέας Υόρκης με μάγους και μάγισσες. 70 χρόνια μετά ο Harry Potter θα διαβάσει το βιβλίο του Scamander στο σχολείο.
Για την σκηνοθεσία του έργου η Warner έχει προσεγγίσει τον σκηνοθέτη του “Gravity” Alfonso Cuaron και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του. Ο πολύ πετυχημένος σκηνοθέτης έχει άλλωστε στο ενεργητικό την ταινία “Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν” (2004), που θεωρείται από πολλούς και η καλύτερη της σειράς.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #171: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Καλοκαιρινοί έρωτες στη μεγάλη οθόνη: 10 ταινίες για να (ξανα)ερωτευτείτε
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιουνίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ (14-15/06)
3+1 προορισμοί στη Στερεά Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές
Πάμε Πειραιά! – Πάμε Δημοτικό; Το φεστιβάλ τέχνης, σκέψης και δημιουργίας του ΔΘΠ επιστρέφει με δωρεάν είσοδο
Τι κάνει ο Γουίλεμ Νταφόε σε μια ταβέρνα στην Αθήνα; Πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ των ΓΑΜΜΑΓΑΜΜΑ