MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Zach Galifianakis: Φύλακας- άγγελος της συμφοράς σε κωμωδία του Michel Hazanavicius

Ο Michel Hazanavicius, ο σκηνοθέτης που κέρδισε το Όσκαρ σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας με την ταινία The Artist, θα σκηνοθετήσει τον διάσημο Ελληνοαμερικανό κωμικό Zach Galifianakis στη νέα του κωμωδία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι δυο τους θα συνεργαστούν στη νέα κωμωδία “Will”. Εκτός από τον Galifianakis ο Hazanavicius θα έχει στη διάθεσή του και έναν ακόμα κωμικό πρώτο όνομα, τον Paul Rudd.

O Rudd θα παίξει τον Will, ένα χαρακτήρα που ζει σε έναν κόσμο που δεν έχει ελεύθερη βούληση και οι πράξεις των ανθρώπων καθορίζονται από αγγελικές φιγούρες από τον Ουρανό. Όμως, ο φύλακας άγγελος του Will τον εγκαταλείπει, εξαναγκάζοντας τον να πάρει αποφάσεις μόνος του. Ο Zach Galifianakis θα παίζει στην ταινία τον απείθαρχο άγγελο της ταινίας. 

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Hazanavicius στο Variety από τις Κάννες, όπου βρίσκεται. Η ταινία του “The Search” διαγωνίζεται στο φεστιβάλ των Καννών. Μιλάει για μία γυναίκα που δουλεύει για μία ΜΚΟ και δημιουργεί μια ειδική σχέση με ένα μικρό αγόρι στην Τσετσενία, που μαστίζεται από τον πόλεμο.  Στην ταινία αυτή πρωταγωνιστεί (ξανά) η σύζυγος του σκηνοθέτη Βerenice Bejo. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b