MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ρουβάς, Μουρίκης, Παπαδημητρίου: Μαζί στο γιοτ στην πρώτη εικόνα της ταινίας “Chevalier”

Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα από την ταινία “Chevalier” σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Τσαγγάρη. Σε αυτήν οι πρωταγωνιστές Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Σάκης Ρουβάς βρίσκονται πάνω στο γιοτ που εξελίσσεται η ιστορία. Ο ένας κάνει μπάνιο γυμνός, άλλοι μοιάζουν να παλεύουν ή να γδύνουν ο ένας τον άλλο, ενώ ο Μάκης Παπαδημητρίου έχει γυρισμένη την πλάτη του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη (γνωστής για την ταινία “Attenberg”), μια παραγωγή της Faliro House Productions και της Haos Film με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, τελείωσε γυρίσματα το Μάρτιο και βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ.

Η ταινία μιλάει για μια παρέα αντρών, που επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Στο cast της ταινίας συμμετέχουν οι Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σάκης Ρουβάς και οι Γιάννης Δρακόπουλος, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου.

Το σενάριο είναι της Αθηνάς Τσαγγάρη & του Ευθύμη Φιλίππου. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b