MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

8 γυναίκες που θα ξεχωρίσουν στο φετινό φεστιβάλ των Καννών

Άρωμα γυναίκας θα έχουν οι φετινές Κάννες. Η γυναικεία παρουσία στο φεστιβάλ είναι έντονη. Η κριτική επιτροπή διαθέτει κατά πλειοψηφία γυναίκες μέλη, ενώ πρόεδρος είναι η σκηνοθέτις Τζέιν Κάμπιον.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μέσα σε αυτό το κλίμα, είναι πολύ πιθανό ότι οι γυναικείες παρουσίες θα ξεχωρίσουν. Άλλωστε, Κάννες χωρίς θηλυκή λάμψη δύσκολα μπορούν να νοηθούν. Ιδού μια λίστα με 8 νέες γυναίκες ηθοποιούς, που αναμένεται να κάνουν αίσθηση στο φεστιβάλ των Καννών. 

1. Anais Demoustier

Η 26χρονη Γαλλίδα θεωρείται μεγάλο ταλέντο στη χώρα της, καθώς έχει ήδη δύο υποψηφιότητες ως η “πιο υποσχόμενη ηθοποιός στα γαλλικά κινηματογραφικά βραβεία Cesar. H ηθοποιός έχει έναν β γυναικείο ρόλο στην αμερικανική ταινία Bird People της γαλλίδας σκηνοθέτιδος Pascale Ferran, που διαδραματίζεται στο Παρίσι και μιλάει για έναν άνθρωπο που φεύγει από τη χώρα του και ξαναρχίζει τη ζωή του από την αρχή. Πολλοί προβλέπουν ότι η ταινία αυτή θα είναι το εισιτήριο της Demoustier για μια καριέρα πέρα από τη Γαλλία.

1anais-demoustier

2.Birte Schnoeink

Παίζει την Ενριέτα Βόγγελ, ερωμένη του γνωστού γερμανού συγγραφέα Κλάιστ, η οποία αυτοκτόνησε το 1811 στην ταινία της Jessica Hausner “Amour Fou”(τρελός έρωτας). Αναμένεται να ξεχωρίσει σε αυτήν την γαλλική ταινία εποχής.
1 BirteSchnoeink

3. Claire Tran

H 28χρονη γαλλίδα ηθοποιός και χορεύτρια εμφανίζεται δίπλα στις διάσημες Juliette Binoche και Kristen Stewart στην ταινία του Olivier Assaya “Clouds of Sils Maria”
1 claire tran

4. Elena Lyadova

H 33χρονη ηθοποιός έχει κεντρίσει την προσοχή των κριτικών στις Κάννες. Εμφανίζεται στην ταινία Leviafan του Andrey Zvyagintsev , μία σκοτεινή ιστορία που ασκεί κριτική στη σύγχρονη Ρωσία και θεωρείται από τα φαβορί για το Χρυσό Φοίνικα. Αν συμβεί αυτό, θα είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για την καριέρα της Elena.
1 elena

5. Ingrid Garcia Jonsson

 H 22χρονη ηθοποιός γεννήθηκε στη Σουηδία και μεγάλωσε στην Ισπανία. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστή περισσότερο για κωμωδίες στη σουηδική τηλεόραση. Στις Κάννες θα προβληθεί η ταινία Beautiful Youth, στην οποία εμφανίζεται, μια ταινία που μιλάει για το καυτό κοινωνικό θέμα της ανεργίας στους νέους της Ισπανίας. 
2 INGRID

6. Jasmine Trinca

H 33χρονη Ιταλίδα πρωταγωνιστεί στην βιογραφική ταινία Saint Laurent για τη ζωή του Yves Saint Laurent. Είναι το μεγάλο της στοίχημα στις Κάννες, όπου, αν ξεχωρίσει, ίσως καταφέρει μια διεθνή καθιέρωση. 
1 Jasmine Trinca

7. Melisa Sozen

Η ηθοποιός από την Τουρκία (29) ξεκίνησε την καριέρα της από τουρκικά φιλμ και σίριαλ. Κι όμως, τώρα, στις Κάννες με την ταινία Winter Sleep έχει την ευκαιρία της να λάμψει σε διεθνές επίπεδο. Την ταινία σκηνοθετεί ο Nuri Bilge Ceylan, ο οποίος με ταινίες, όπως το “Κάποτε στην Ανατολία” έχει κερδίσει εγκωμιαστικές κριτικές σε όλο τον κόσμο.
1 melisa sozen

8. Nanna Oland Fabricius

Η 29χρονη Δανή ηθοποιός και τραγουδίστρια με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Oh Land, εμφανίζεται δίπλα στον πολύ διάσημο συμπατριώτη της Mads Mikkelsen στην ταινία The Salvation. Η ταινία αυτή είναι ένα δανέζικο γουέστερν του Kristian Levring. 
1 Nanna Oland Fabricius

Πηγή: Thehollywoodreporter

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b