MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ημέρα της μητέρας: Δραστηριότητες για παιδιά και γονείς στη φύση παρέα με τους Burger Project!

Μια ολόκληρη μέρα στην φύση, αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας, διοργανώνουν την Κυριακή 11 Μαΐου, η ομάδα “Έλα μαζί.” Δέκα ολόκληρες ώρες γεμάτες πολιτισμό, αθλητισμό αλλά και πολλά παιχνίδια στις ασφαλείς εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Αναγέννηση στον Κάλαμο Αττικής, σε έναν καταπράσινο χώρο 50 στρεμμάτων, 40 περίπου χιλιόμετρα από την Αθήνα.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Γονείς και παιδιά θα απολαύσουν επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, παράσταση Καραγκιόζη, καλλιτεχνικά εργαστήρια, σεμινάρια για γονείς καθώς και πολλά ακόμα προγράμματα για παιδιά και όλη την οικογένεια ενώ τα παιδάκια θα χαρίσουν δωράκια φτιαγμένα από τα χεράκια τους, στις μανούλες που θα γιορτάζουν εκείνη την ημέρα.

o-MEDITATION-FOR-KIDS-facebookΕπιμένοντας αθλητικά, θα διοργανωθούν ομαδικά παιχνίδια «παιδιών με γονείς», kids yoga, αναζήτηση θησαυρού, ασφαλή τοξοβολία για παιδιά και τρία αθλητικά τραμπολίνο, παιδική χαρά και τοίχος αναρρίχησης θα έχουν στόχο να απογειώσουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Παράλληλα, θα φιλοξενηθεί ένα μίνι «ευ-αγωνίζεσθε» πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για μικρά αλλά και «μεγάλα» παιδιά που θα έχουν σκοπό εκείνη την ημέρα να «ιδρώσουν τις φανέλες τους», με την υποστήριξη γυμναστών.

To 3o Φεστιβάλ Elamazi θα κλείσει με τους μοναδικούς Burger Project και την αγαπημένη μουσική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα vol 2» όπου μικροί και μεγάλοι θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, θα παίξουν ρυθμικά παιχνίδια και θα γελάσουν με τις μουσικές διαδραστικές ιστορίες που θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής οι 4 απρόβλεπτοι μουσικοί. Μια συναυλία για όλη την οικογένεια, που σκοπό έχει να μπολιάσει τους μικρούς φίλους με τον ιό της μουσικής και να διασκεδάσει όλους τους παρευρισκομένους.

Info
Οικογενειακό εισιτήριο: 10 € (έως 2 ενήλικες και έως 3 παιδιά ή πολύτεκνοι με επίδειξη κάρτας)
Ομαδικά εισιτήρια: για κάθε 10 εισιτήρια 2 δωρεάν
Ώρα: 10:00 – 20:00
Τόπος διεξαγωγής: Κατασκήνωση Αναγέννηση στον Κάλαμο, Αττικής

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b