MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σπάει ρεκόρ στο αμερικανικό Box Office το Captain America 2

Η συνταγή της Marvel στις ταινίες δράσης πάντα φέρνει κοσμοσυρροή στις αίθουσες των κινηματογράφων. Και το “Captain America 2: Ο στρατιώτης του Χειμώνα” δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Captain America με το που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το τριήμερο 4-6 Απριλίου, εκτός του ότι βρέθηκε στην πρώτη θέση του Box Office, έγινε και η ταινία με τις πιο πολλές εισπράξεις σε πρεμιέρα της το μήνα Απρίλιο. Συγκεκριμένα, μέσα σε τρεις μέρες σημείωσε κέρδη της τάξης των 96 εκατ. δολαρίων. 

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο πρωτότυπος και περιπετειώδης Νώε του Arronofsky, ο οποίος έφτασε τα 17 εκατ. δολάρια κέρδη, πολύ πίσω δηλαδή από τον Captain America 2. Όμως, με τα συνολικά 72 εκατ. δολάρια, που έχει αποφέρει τις εβδομάδες προβολής του, έχει σημειώσει σημαντική εισπρακτική επιτυχία.

Στην τρίτη θέση “Η τριλογία της απόκλισης: Οι διαφορετικοί” με πρωταγωνίστρια την Kate Winslett. Η ταινία που φιλοδοξεί να γίνει το νέο Hunger Games,  σημείωσε στο τριήμερο 4-6 Απριλίου κέρδη 13 εκατ. δολαρίων, φτάνοντας συνολικά τα 114 εκατ. στις ΗΠΑ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b