MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

TANZheimer- Παράσταση της Χορευτικής Ομάδας 65+ στη Στέγη

Παράσταση της Χορευτικής Ομάδας 65+ με τίτλο “TANZheimer” θα πραγματοποιηθεί από 21 ως 23 Μαρτίου 2014 στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στις 20:00.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην παράσταση αυτή, πρωταγωνιστές είναι χορευτές άνω των 65 ετών. Η χορευτική ομάδα 65+ της Στέγης αποτελείται από άτομα που συμμετείχαν στους κύκλους σεμιναρίων κίνησης για άτομα 65+ της περασμένης χρονιάς. Η νεοσύστατη ομάδα παρουσιάζει την πρώτη της χορευτική παράσταση στη Στέγη, αποδεικνύοντας ότι η δημιουργικότητα και η αγάπη για ζωή δεν έχουν ηλικία. Αφού ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική διαδικασία με την ομάδα χορού Αερίτες, οι «νέοι» χορευτές 65+ ακολούθησαν κανονικά τις νόρμες μιας ομάδας χορού και μπήκαν σε εντατικό πρόγραμμα προβών για να παρουσιάσουν μια παράσταση- εμπειρία.

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Πατρίσια Απέργη (Ομάδα χορού Αερίτες)
Ιδέα – Χορογραφία: Πατρίσια Απέργη, Χαρά Κότσαλη σε συνεργασία με τους ερμηνευτές
Μουσική: Βασίλης Μαντζούκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Ερμηνεύουν οι: Αμπατζόγλου Κορνηλία, Αρκουλή Σούζη, Ασλανίδου Ντέπη, Βάλιακα Μελίνα, Δαρούσου Φρόσω, Ζαχαρίου Γιούλη, Καλατζοπούλου Σοφία, Κυριμοπούλου Δέσποινα, Παπαστεργίου Αργυρώ, Πύρρου Πηνελόπη, Συλογίδου Στέλλα, Χατίρης Μιχάλης, Χειμωνά-Παπαδά Μαργαρίτα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b