MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Angelina Jolie: Πρέπει να κάνω και άλλη εγχείριση

Την αναγκαιότητα μιας ακόμα χειρουργικής επέμβασης ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στους New York Times, η διάσημη ηθοποιός, σύζυγος του Brad Pitt, Angelina Jolie, που είχε υποβληθεί παλαιότερα, προληπτικά, σε διπλή μαστεκτομή. Στόχος της εγχείρισης είναι να εξαλειφθεί εντελώς το ενδεχόμενο να νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

“Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείριση. Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων η Angelina Jolie, ενώ δε δίστασε να δείξει τη συγκίνησή της για το θετικό αντίκτυπο που είχε η η δημοσιοποίηση της απόφασής της να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή: “Συγκινήθηκα πάρα πολύ από την στήριξη και την ευγένεια τόσων πολλών ανθρώπων. Ο λόγος που έγραψα εκείνο το άρθρο ήταν για να μπορέσω να επικοινωνήσω, να βοηθήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και άλλες οικογένειες που πέρασαν την ίδια περιπέτεια.”

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφασή της, αναφέροντας: “Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά.”

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b