MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ιερή Πόρνη στο Studio Κυψέλης

H «ΙΕΡΗ ΠΟΡΝΗ» θα βρίσκετα στο Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9 και Κυψέλης) για ακόμα δυο έκτακτες παραστάσεις την Τετάρτη 7 και 14 Μαΐου στις 21:00 μετά από τους έντονους πολιτικούς προβληματισμούς που προέκυψαν από την συζήτηση που ακολούθησε στην τελευταία παράσταση τον Απρίλιο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην “Ιερή Πόρνη¨, η Μαγδαληνή, η Κασσάνδρα, η Γκρούσα και η Μήδεια, είναι οι αρχετυπικές φιγούρες, που διηγούνται μέσα από κωμικές και τραγικές συνθήκες τις ιστορίες τους, προσφέροντας σάρκα και ψυχή στους πελάτες τους, σε ένα σύμπαν όπου το κέντρο είναι η γυναίκα.

Η σειρά της ΙΕΡΗΣ ΠΟΡΝΗΣ του Αιγόκερου, συνεργάζεται με το σχήμα ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ του Γιώργου Λιβανού. Από τα τέσσερα μονόπρακτα, τα τρία πρώτα έχει γράψει ο Γιάννης Σολδάτος και το τελευταίο ο Γιάννης Μακρόπουλος.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μακρόπουλος
Ερμηνεύουν οι: Χριστίνα Αππανά, Μικαέλα Ζούστη, Γιάννης Μακρόπουλος, Μέλανι Μαρχάινε, Χρήστος Μπαλτάς, Τόνια Οικονόμου, Άντρη Χατζηχριστοδούλου.
Σκηνογραφία- Ενδυματολογία: Έφη Βενιανάκη
Επιμέλεια ήχου- μουσικής: Γιώργος Καρτάλος
Φωτισμοί και video art: Νίκος Βασιλόπουλος

Τοποθεσία: Studio Κυψέλης, Σπετσοπούλας 9 και Κυψέλης, Κυψέλη
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12 ευρώ, Μειωμένο: 10 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιάννης Σολδάτος , ο Γιάννης Μακρόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μακρόπουλος


Παίζουν: Χριστίνα Αππανά, Μικαέλα Ζούστη, Γιάννης Μακρόπουλος, Μέλανι Μαρχάινε, Χρήστος Μπαλτάς, Τόνια Οικονόμου, Άντρη Χατζηχριστοδούλου.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b