MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μήνυση από φίλο του P.S. Hoffman σε περιοδικό που τον χαρακτήρισε εραστή του ηθοποιού!

Την αντίδραση του σεναριογράφου Ντεϊβιντ Μπαρ Κατζ προκάλεσαν δημοσιεύματα σκανδαλοθηρικού περιοδικού, που ισχυρίστηκαν πως αυτός είναι ο κρυφός εραστής του πρόσφατα χαμένου από υπερβολική δόση ηρωίνης Philip Seymour Hoffman. Το δημοσίευμα του National Enquirer ισχυρίζεται πως ο ίδιος ο Κατζ αποκάλυψε στο μέσο ότι αυτός κι ο Χόφμαν ήταν εραστές.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Συγκεκριμένα, το περιοδικό «National Enquirer» χαρακτήρισε τον Ντεϊβιντ Μπαρ Κατζ, ως κρυφό εραστή του διάσημου ηθοποιού, συνδέοντας το ότι είναι ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του στο Γουεστ Βίλατζ, της Νέας Υόρκης. Στη συνέντευξη που δημοσίευσε το περιοδικό αναφέρει μεταξύ άλλων: “Είμασταν ερωτευμένοι και είχαμε σχέση”, ενώ συμπληρώνει “Είδα τον Φίλιπ να παίρνει ηρωίνη πολλές φορές αλλά δεν πίστευα ότι ήταν τόσο εξαρτημένος…τον είδα να παίρνει ηρωίνη το βράδυ πριν πεθάνει.” Επίσης, το άρθρο του εντύπου που έχει φάει πολλές φορές και στο παρελθόν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, υποστηρίζει πως ο Κατζ είπε στην εν λόγω συνέντευξη πως είδε τον Χόφμαν να παίρνει και κοκαΐνη την προηγούμενη νύχτα του θανάτου του. 

nationjal-enquireΩστόσο, ο Ντεϊβιντ Μπαρ Κατζ αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη της συνέντευξης: “Το National Enquirer θα πρέπει να ντρέπεται, θα απευθυνθώ στη δικαιοσύνη. Δεν τους μίλησα ποτέ, όλα αυτά είναι ψέματα, καλέσαμε τους δικηγόρους να πάρουν τα μέτρα τους” όπως δήλωσε βγαίνοντας από το σπίτι της πρώην συζύγου του Philip Seymour Hoffman, Μίμι Ο’ Ντόνελ.”

Ο δικηγόρος του Κατζ υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε τέτοια συνέντευξη. “Ο Μπαρ Κατζ και ο Χόφμαν ποτέ δεν υπήρξαν εραστές. Ο Μπαρ Κατζ δεν είδε τον Χόφμαν να παίρνει κοκαΐνη την νύχτα πριν το θάνάτό του ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Ο Μπαρ Κατζ δεν είδε ποτέ τον Χόφμαν να χρησιμοποιεί ηρωίνη ή κοκαΐνη.”

Ο σεναριογράφος κατέθεσε μήνυση στο περιοδικό για ανακριβή–ψευδή πληροφόρηση, ζητώντας αποζημίωση 50.000.000 δολαρίων. Από την πλευρά του, το περιοδικό υποστηρίζει ότι η συνέντευξη είναι πραγματική. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b