MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο θέατρο Ζίνα

Η παράσταση Συμπέθεροι από τα Τίρανα, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου επιστρέφει στην Αθήνα, από τις 21 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Ζίνα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου. Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη, τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ’ το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας


Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Κούκουρας, Βάνα Ραμπότα, Περικλής Λιανός, Αγγελική Δαλιάνη, Δημήτρης Λέκκος, Βασιλική Δέλλιου και Σταμάτης Τζελέπης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b