Διάφορα
Γιάννης Χριστοδουλόπουλος-Ελένη Πέτα στον Ιανό
Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος που υπογράφει το πρωτότυπο τραγούδι «Όταν ξυπνάει το θέατρο» της παράστασης “Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο”, εμφανίζεται στις 22 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Ιανού και παρουσιάζει μαζί με την Ελένη Πέτα την παράσταση “Τραγούδια στην οθόνη”.

A
A
Η συνεργασία του με τη Μαρινέλλα στην παράσταση “Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στο Θέατρο Badminton. Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος υπογράφει το πρωτότυπο τραγούδι της παράστασης «Όταν ξυπνάει το θέατρο», σε Λιμπρέτο του κορυφαίου συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη, το οποίο ερμηνεύεται στην έναρξη της παράστασης από τη Μαρινέλλα και το θίασο.
Υπό τους ήχους τραγουδιών και μουσικών θεμάτων από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο καθώς και από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, οι δύο καλλιτέχνες στήνουν ένα «παιχνίδι» πάνω στη σκηνή γεμάτο τραγούδι και αυτοσχεδιασμούς που θα συνεπάρει τους θεατές.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Αυτό το ΣΚ εχει δωρεάν συναυλίες, θερινό κάτω απ’ τα αστέρια – και όχι μόνο
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 12-13 Ιουλίου
Mandrakia Artis 2025: Όσα θα δούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο φεστιβάλ της Μήλου
Merde!: Η μουσική κωμωδία των Κουτλή – Μαγουλιώτη για 2η σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Τα χρόνια: Το βιβλίο της βραβευμένης με Νόμπελ Ανί Ερνό ζωντανεύει στη σκηνή της Πειραιώς 260
Η χορτοφάγος: Η Daria Deflorian ανεβάζει στην Πειραιώς 260 το μυθιστόρημα της Χαν Γκανγκ
«Άνοιξη» και τη νέα σεζόν για την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Πόρτο Ράφτη για μια συναυλία δίπλα στη θάλασσα
Kanye West: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking από την πρώην βοηθό του