MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Υπερσιβηρικός στη Σχολή Καλών Τεχνών

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τις 28 Φεβρουαρίου, η Βίλια Χατζοπούλου και η εταιρία «Παραμύθι από μακριά» παρουσιάζουν την παράσταση «ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ», ένα έργο που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Lucio Lami, «Η Κυρά της Αρκούδας», στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Υπόθεση:
Η ιστορία ξεκινάει ακριβώς 100 χρόνια πριν. Οι ήρωες, δυο Ιταλοί Αρκουδιάρηδες. Ένας άντρας και μια γυναίκα… Ένα παθιασμένο ζευγάρι. Το έργο περιγράφει την περιπέτεια του ζευγαριού που θα ταξιδέψουν από την Ιταλία ως τη Σιβηρία για να αποκτήσουν την πιο μεγάλη και σπάνια Αρκούδα, τη Σιβηρική. Πρόκειται για ένα δύσκολο και μεγάλο ταξίδι, από την Ευρώπη των Βαλκανικών πολέμων, μέχρι τη Ρωσία, ακριβώς τη στιγμή που ξεκινάει η Οκτωβριανή επανάσταση.

Οι ήρωές θα δοκιμαστούν πολλές φορές από τα ιστορικά και τα γεωγραφικά εμπόδια… αλλά θα συνεχίσουν ξεπερνώντας διαρκώς τα προσωπικά τους όρια, για να αποκτήσουν «αυτό» που τους ξεπερνά… μεταφέροντας έτσι τη μικρή προσωπική τους Ιστορία στη Μεγάλη Ιστορία του Κόσμου με τον «Υπερσιβηρικό» Σιδηρόδρομο!

Διασκευή – θεατρική γραφή: Βυζαντία Πυριόχου Γκυ, Vismai, Γιάννης Σάββα
Σκηνοθεσία: Βίλια Χατζοπούλου
Σκηνογραφία: Μαριλένα Καρρά
Ηθοποιοί: Ηλίας Βαλάσης, Γεωργία Κατσίρη, Άννα Μιχαλοπούλου, Γιάννης Σάββα, Βασίλης Τσάρας

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b