MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Ξημερώνει Κυριακή στο ΘΕΑΤΡΟΝ

Στις 26 Φεβρουαρίου ξεκινά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» το μιούζικαλ “ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ” με τα χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια των Πλέσσα – Παπαδόπουλου και αφιερωμένη σ’ έναν λαό που δεν έπαψε ποτέ ν’ αγωνίζεται, να διαψεύδεται, αλλά και να ονειρεύεται.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τα αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια των δύο μεγάλων δημιουργών, απετέλεσαν την έμπνευση του μιούζικαλ, σε κείμενα των Παναγιώτη Μπρατάκου και Μάρως Μπουρδάκου και σκηνοθεσία του Μάνου Πετούση. Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα του σήμερα, με το θυμό, την απόγνωση, τις μάταιες θυσίες, τη φτώχεια, την προδοσία αλλά και τις ελπίδες, τα όνειρα, την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη μαχητικότητα.

Συμπρωταγωνιστές οι: Κώστας Αρζόγλου, Γιώτα Φέστα, Μιχάλης Μητρούσης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Βασίλης Παλαιολόγος, Δώρα Χρυσικού, Αννίτα Κούλη, Γιάννης Καραούλης. Τα τραγούδια της μουσικοθεατρικής παράστασης ερμηνεύουν η Δήμητρα Σταθοπούλου και ο Δημήτρης Μπάσης.

Τραγουδούν: Ειρήνη Κυρμιζάκη, Στέλιος Κέλλερης, Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Μωραΐτης, Γιώργος Νικητόπουλος, Μάυ Χάννα, Αμαλία Ασκορδαλάκη, Κέλυ Γιακουμάκη. Τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Παγιάτης. Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης, τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορού, τους φωτισμούς ο Ανδρέας Μπέλλης και τις χορογραφίες η Αποστολία Παπαδαμάκη. Βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Κωνσταντίνος Φασιλής.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b