MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
13
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Plus One

Τρεις φίλοι από το κολλέγιο κάνουν την εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Όμως ένα μυστήριο (και μάλλον εξωγήινης προέλευσης) φαινόμενο διαταράσσει την έξαλλη βραδιά, φέρνοντας το χάος και θέτοντας σε δοκιμασία φιλίες και μεγάλους έρωτες. Ενώ το πάρτι εξελίσσεται σε έναν αγώνα επιβίωσης.

Μαρίνα Πυλαρινού

Ένα απλοϊκό θρίλερ του Έλληνα σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη (Hardcore 2004), ο οποίος πλέον δημιουργεί ταινίες στις ΗΠΑ. Η ταινία ξεκινάει σαν ένα εφηβικό έργο, με ένα έξαλλο πάρτι με ποτό, σεξ και διάφορες καφρίλες. Ένα “ηλεκτρολογικής” φύσεως (;) φαινόμενο, που μοιάζει να έρχεται από αλλού, διαταράσσει όμως τα πράγματα. Αυτό το περίεργο φαινόμενο εξηγεί ένα ιδιαίτερο σεναριακό εύρημα, που τρελαίνει τα πράγματα. Και το πάρτι μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης και… αυτογνωσίας.

Πρόκειται για ένα θριλεράκι που δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από τα υπόλοιπα αμέτρητα που βγάζει η κινηματογραφική βιομηχανία. Δεν σε τρομάζει ιδιαίτερα, έχει αρκετό αισθησιασμό και είναι αισθητικά πολύ μέτριο. Οι ερμηνείες δεν θα μπορούσαν να είναι αξιώσεων, όταν οι χαρακτήρες του έργου είναι τελείως απλοϊκοί. Το μόνο πράγμα που έχει κάποιο ενδιαφέρον είναι η παρενέργεια, που έχει το εξωγήινο φαινόμενο στο πάρτι- ένα αρκετά πρωτότυπο σεναριακό εύρημα, που όμως δεν αξιοποιείται με ιδιαίτερη φαντασία στη συνέχεια. 

Γιώργος Σμυρνής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Ντένης Ηλιάδης



Σενάριο: Ντένης Ηλιάδης, Bill Gullo
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b