MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Από το Kill Bill ως το Revenge και τη… Βίκυ Καγιά: Η εκδίκηση είναι πάντα της μόδας

Η τηλεόραση και το σινεμά μάς έχουν μάθει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται… με στυλ. Από την Uma Thurman ως αιμοσταγή Νύφη στο Kill Bill, μέχρι την Emily VanCamp ως αποφασισμένη εκδικήτρια στην σειρά Revenge, η εμφάνιση των ηρωίδων παίζει μεγάλο ρόλο στον “μύθο” που περιβάλλει τους παραπάνω και παρόμοιας θεματικής τίτλους.Πάνω σε αυτή την αρχή το Fox Life διοργάνωσε στην Αθηναΐδα ένα event με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, επ’ ευκαιρία της προβολής του 3ου κύκλου του “Revenge”.

Monopoli Team

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακουστά το “Revenge”, πρόκειται για μια αμερικανική σειρά του ABC, που έχει φανατικό κοινό στις Η.Π.Α. και οπουδήποτε αλλού προβάλλεται (στην Ελλάδα μπορείτε να το δείτε στο Fox Life, μέσα από συνδρομητικές πλατφόρμες). Η κεντρική ηρωίδα, Emily Thorne, την οποία υποδύεται η Emily VanCamp, έχει βάλει σκοπό της ζωής της να καταστρέψει μια ισχυρή οικογένεια, που ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα της. Έτσι, εισχωρεί ινκόγκνιτο στην υψηλή κοινωνία για να μπορέσει να φέρει εις πέρας το σχέδιό της (το concept έχει αγοραστεί και από την τοιυρκική τηλεόραση, που προβάλλει τη δική της εκδοχή στην σειρά “Intikam”, με πρωταγωνίστρια την Beren Saat, που γνωρίσαμε στην Ελλάδα μέσα από τις σειρές “Φατμαγκιούλ” και “Πειρασμός”).

revenge

">Οι ηρωίδες της πετυχημένης σειράς φορούν πάντα υπέρκοψα καθωσπρέπει σύνολα, όπως επιτάσσει το περιβάλλον στο οποίο κινούνται, και που δεν είναι άλλο από τη high class κοινότητα των Hamptons. Έτσι, η Βίκυ Καγιά, παρουσιάστρια της βραδιάς που διοργάνωσε το Fox Life, επέλεξε μαζί με σπουδαστές του Fashion Workshop μια γκαρνταρόμπα που θα άρμοζε στις ηρωίδες, και η οποία εκτέθηκε στην Αθηναΐδα. Ακολούθησε η προβολή του πρώτου επεισοδίου του πολυαναμενόμενου 3ου κύκλου του “Revenge”.

Δείτε στην gallery παρακάτω στιγμιότυπα από τη βραδιά αλλά και χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το πολυσυζητημένο “Revenge”:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b