MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αυστηρώς ακατάλληλο το trailer του “Nymphomaniac” του Trier

Κυκλοφόρησε το πρώτο συνολικό trailer της ταινίας του Lars Von Trier “Nymphomaniac”. Η ταινία, όπως ήδη ξέρουμε και όπως βλέπουμε και στο ακατάλληλο για ανηλίκους trailer θα έχει σκηνές σκληρά πορνογραφικές. Μάλιστα, οι πληροφορίες συκλίνουν στο ότι μια δεύτερη (soft core) εκδοχή ίσως δεν κυκλοφορήσει.

author-image Γιώργος Σμυρνής

To trailer είναι ακατάλληλο για ανηλίκους. Αν και στο Youtube το έχουν κατεβάσει, λόγω του σκληρού ερωτικού περιεχομένου του, κυκλοφορεί στο Vimeo το trailer του Nymphomaniac. Από όσα βλέπουμε, πέρα από το ότι θα έχει αμέτρητες σκηνές σεξ, υπάρχουν κι άλλες σκληρές εικόνες, όπως την πρωταγωνίστρια να ρίχνει μια μολότοφ σε ένα αυτοκίνητο, εικόνες αρρώστιας, αλλά και την αναγνώρισή της ότι είναι νυμφομανής ή “εθισμένη στο σεξ”, όπως την διορθώνουν.

Όσο για την ταινία, ο συνεργαζόμενος με τον Trier παραγωγός Peter Aalbaek Jensen δήλωσε ότι ο Trier παρέδωσε το υλικό διάρκειας 5,5 ωρών. Η ταινία, όμως, που θα παιχτεί στην πρεμιέρα στην Κοπεγχάγη στις 25 Δεκεμβρίου, θα είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών. Το Nymphomaniac θα κυκλοφορήσει σε δύο συνέχειες των 2 ωρών. 

Στην ταινία του Trier πρωταγωνιστούν οι Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Stacy Martin, Christian Slater, Uma Thurman,Willem Dafoe, Connie Nielsen, Udo Kier, Jean-Marc Barr κ.α. Από τα πόστερ της ταινίας αναλυτικά φαίνεται ποιόν ρόλο παίζει ο καθένας. 

Στυλιστικά, στο φιλμ ο Trier θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών στην διάρκεια των 8 κεφαλαίων της ιστορίας: Θα γίνει ευρεία χρήση υλικού αρχείου. Ένα κεφάλαιο θα γυριστεί αποκλειστικά με στατική κάμερα. Δεν θα υπάρχει slow motion ή cinemascope σε όλα τα κεφάλαια, πλην ενός, όπου θα είναι 1,85:1. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b