MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Yuppi Du! στο Faust

Τη μουσικoθεατρική παράσταση Yuppi Du! θα φιλοξενεί κάθε Δευτέρα από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις γιορτές η μουσική σκηνή του FAUST.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην εποχή της αμφισβήτησης, η ιστορία πέντε νέων ανθρώπων που ταξιδεύουν στον κόσμο με διάθεση να τον γνωρίσουν και όχι να τον κατακτήσουν. Rolling Stones, Doors, Lennon, Santana, The Who, Pink Floyd, Queen, Cure, Boney M, Bee Gees, σε ζωντανή εκτέλεση υπό τη ενορχήστρωση Χρίστου Θεοδώρου. 

Τέλη της δεκαετίας του 60. Η μεγάλη άνθιση της μουσικής, η μεγάλη πληγή του Βιετνάμ. Η αμφισβήτηση: της ιδιοκτησίας, του εκπαιδευτικού συστήματος, των κοινωνικών συμβάσεων. Πέντε νέοι άνθρωποι βάζουν τους σάκους στους ώμους και ξεκινούν το ταξίδι στον κόσμο. Από την Αμερική και την Ευρώπη, μέχρι το Βιετνάμ και την Ινδία, παρακολουθούμε την παρέα να μεγαλώνει, να ενθουσιάζεται, μερικές φορές να δυσκολεύεται και να αμφιβάλλει, πάντα όμως να ελπίζει και να προσπαθεί για έναν πιο ειλικρινή και ανθρώπινο κόσμο. Χιούμορ, τραγούδι, έρωτας, αλλά και ερωτήματα που σήμερα ακούγονται πιο επίκαιρα από ποτέ.

Κερδίστε προσκλήσεις για τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αντώνης Πέρης
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φωτιάδη


Παίζουν: Πάρη Θωμόπουλο, Χαρά Κότσαλη, Κωνσταντίνο Μπιμπή, Νικόλα Παπαδομιχελάκη και Πηνελόπη Τσιλίκα.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b