MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Τίρζα του Άρνον Γκρούνμπεργκ στο θέατρο Ιλίσια

Το έργο του σπουδαιότερου ολλανδού συγγραφέα της νεότερης γενιάς Άρνον Γκρούνμπεργκ «Τίρζα, η βασίλισσα του ήλιου», θα σκηνοθετήσει για το θέατρο ο Κώστας Φιλίππογλου (Χάρτινα Λουλούδια, Historia de un amor ή τα Μυρμήγκια) με τίτλο ΤΙΡΖΑ στην πρώτη του συνεργασία με τον Στέλιο Μάινα και την Άννα Μάσχα. Μαζί τους οι Γιωργής Τσαμπουράκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Τάσος Δημητρόπουλος και Ίριδα Μάρα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μια αλληγορική ιστορία για τα εγκλήματα του σύγχρονου Δυτικοευρωπαίου απέναντι στους συνανθρώπους του, τους απογόνους του και τους αδύναμους ανθρώπους του τρίτου κόσμου, δοσμένα με χιούμορ αλλά και απόγνωση σε ένα συγκλονιστικό έργο. Ενας ήρωας που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις, να πονέσεις και να γελάσεις με τις γκάφες, την αφέλεια αλλά και το πάθος του. Ένας ήρωας που φτάνει στα άκρα σε μια στιγμή και δεν μπορείς παρά να τον θεωρήσεις έναν ήρωα με σκοτεινές πτυχές στα όρια της κλασσικής τραγωδίας.

Κριτική της θεατρικής παράστασης Τίρζα

Η παράσταση θα ανέβει στο Θέατρο Ιλίσια στις 10 Νοεμβρίου σε εναλασσόμενο ρεπερτόριο με το «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άρνον Γκρούνμπεργκ
Σκηνοθεσία: Κώστας Φιλίππογλου


Παίζουν: Στέλιος Μάινας, Άννα Μάσχα, Γιωργής Τσαμπουράκης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Τάσος Δημητρόπουλος,Ίριδα Μάρα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b