“Όλα για τη μητέρα μου” του Αλμοδοβάρ – πρεμιέρα στο Ακροπόλ (video)
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΞεκινά την την 1η Νοεμβρίου (21:00) η θεατρική εκδοχή της πολυβραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Όλα για τη μητέρα μου», που σχολιάζει σημαντικά κοινωνικά θέματα με κωμικοτραγικό τρόπο. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα επί σκηνής από τον Θεατρικό Οργανισμό Ακροπόλ, τον σκηνοθέτη Πέτρο Ζούλια και ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών. (δείτε το trailer)
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ παραγωγή θα παρουσιάζεται καθ’όλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν 2013-2014 στην Κεντρική Σκηνή του «Ακροπόλ» σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, με την άλλη μεγάλη παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ τον «Έμπορο της Βενετίας» του Σαίξπηρ.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του εναλλασσόμενου ρεπερτορίου των δύο παραστάσεων ΕΔΩ
Η θεατρική εκδοχή του «Όλα για τα μητέρα μου» πρωτοανέβηκε το 2008 στο Λονδίνο με τεράστια επιτυχία, σε θεατρική διασκευή του Σάμουελ Άνταμσον. Ο Αλμοδόβαρ εμπιστεύτηκε τη μεταγραφή του έργου του σε ένα μέγα γνώστη του θεάτρου, στον καλύτερο ίσως διασκευαστή έργων του Τσέχωφ στην Αγγλία. Το θεατρικό έργο, ένα αυτόνομο δημιούργημα, κράτησε πολλά από την ομώνυμη ταινία, αλλά έχει και σημαντικές διαφορές.
Στην παράσταση του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Νένα Μεντή, η Μαρίνα Ψάλτη, η Κατερίνα Λέχου, η Γωγώ Μπρέμπου, η Άννα Μονογιού, η Ειρήνη Ιγγλέση και ο Κώστας Κάππας.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Nalyssa Green γιορτάζει 10 χρόνια “Κοκτέιλ” στο ΚΛΑΚΑΖ
- 67ο ΦΘΚ: χαμένοι στην έρημο με συνοδοιπόρο τον Όλιβερ Λάσε
- The Rehearsal: 5 λόγοι να (ξανα)δούμε τη σειρά του Nathan Fielder, όσο περιμένουμε το You Can See Everything
- Hot or Not #241: Όλα όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
- Θεατής: «Γουτού Γουπατού» στο Θέατρο Τζένη Καρέζη