MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Εφηβικό Θέατρο

Before your very eyes των Gob Squad στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Η Στέγη πραγματοποιεί ένα άνοιγμα στη διεθνή εφηβική θεατρική σκηνή παρουσιάζοντας το Before your very eyes, μια τολμηρή παράσταση τόσο για εφήβους όσο και για ενήλικες, την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μοναδική παράσταση της δημοφιλούς γερμανο-βρετανικής ομάδας Gob Squad, σε ανάθεση του φλαμανδικού θεάτρου CAMPO, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους εφήβους, την τελευταία χρονιά της επιτυχημένης περιοδείας της. 

Μια ομάδα παιδιών και εφήβων, ηλικίας 11-17 ετών, κλεισμένη σε ένα γυάλινο δωμάτιο, να ζει σε fast-forward το μέλλον της. Μια φωνή από τα μεγάφωνα δίνει οδηγίες ενηλικίωσης στους ανήλικους πρωταγωνιστές και μια σειρά από βίντεο με παλιότερες συνεντεύξεις τους, τους φέρνει σε διάλογο με τους εαυτούς τους ως παιδιά.

«Οδεύουμε προς το θάνατο, ωστόσο τώρα ζούμε στο έπακρο» θα πει κάποιος από τους νεαρούς αυτούς περφόρμερ κι όλοι μαζί θα «μεγαλώσουν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας, φορώντας μουστάκια και περούκες, ανάβοντας τσιγάρα και πεθαίνοντας ηρωικά. Επτά παιδιά παίζουν τη ζωή, τον έρωτα και τον θάνατο, χλευάζουν τη φθορά της νεότητας, φιλοσοφούν για το παρόν και το μέλλον, την αθωότητα και την ωριµότητα, τη µνήµη και τη λήθη, βιώνοντας μέσα στη σύμβαση του θεάτρου μια ολόκληρη ζωή.

Το σκηνικό -ένα γυάλινο δωμάτιο που θυμίζει ενυδρείο- είναι καλυμμένο με καθρέπτες διπλής όψεως. Έτσι, το κοινό παρακολουθεί αβίαστα όσα διαδραματίζονται εντός του, ενώ οι έφηβοι περφόρμερ παρατηρούν μεν τους εαυτούς τους στους καθρέπτες αλλά δεν μπορούν να δουν τους θεατές.

Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 12 ετών μόνο αν συνοδεύονται από γονείς.

Ιδέα, Σχεδιασμός & Σκηνοθεσία: Gob Squad 

Κεντρική Σκηνή
Ώρα έναρξης: 20:30

Εισιτήρια: 15-18 – 28 € | Μειωμ. 10 – 12 – 15 € | Άνεργοι: 5 €
Ειδική προσφορά: γονέας & έφηβος, 18€ & 7€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Gob Squad
Σκηνοθεσία: Gob Squad


Παίζουν: Gob Squad

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b