MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Εφηβικό Θέατρο

Το Τρένο του Λένου Χρηστίδη στην Στέγη

Το θεατρικό έργο Το Τρένο του Λένου Χρηστίδη σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου ανεβαίνει από την Ομάδα Grasshopper στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από 7 Νοεμβρίου 2013 ως 13 Απριλίου 2014.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ένα αστείο αλλά και αιχμηρό έργο για την περιπέτεια της ενηλικίωσης, γραμμένο από τον ταλαντούχο Έλληνα συγγραφέα Λένο Χρηστίδη, με τη συμμετοχή μαθητών Λυκείου. Ένα τρένο που συμβολίζει την πορεία της ζωής. Έξι επιβάτες. Έξι ιστορίες. Έξι έφηβοι σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Προορισμοί. Επώδυνοι αλλά απαραίτητοι για την ενηλικίωση.

Η πρωτοπόρα στον τομέα του εφηβικού θεάτρου στην Ελλάδα ομάδα Grasshopper με τη σκηνοθέτη Σοφία Βγενοπούλου στην τρίτη κατά σειρά συνεργασία της με τη Στέγη ανανεώνεται προτείνοντας για πρώτη φορά μια μουσική παράσταση: Το τρένο του Λένου Χρηστίδη που γράφτηκε ειδικά για τη Στέγη, ανεβαίνει από το Νοέμβριο 2013 έως και το Μάιο 2014.

Παραστάσεις πρωινές για σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και απογευματινές για το κοινό. Συμβουλευθείτε το site της Στέγης για το πλήρες πρόγραμμα παραστάσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Λένος Χρηστίδης
Σκηνοθεσία: Σοφία Βγενοπούλου


Παίζουν: Αντιγόνη Φρυδά, Γιάννης Νιάρρος, Θανάσης Μεγαλόπουλος, Μιχάλης Πανάδης, Νατάσα Παπανδρέου, Χαρά Ιωάννου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b