MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όπερα

Eugene Onegin του Τσαϊκόφσκι από την Μητροπολιτική Όπερα της Ν. Υόρκης στο Μέγαρο

Η σεζόν για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου με την εντυπωσιακή παράσταση «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

author-image Γιώργος Σμυρνής

 Η Anna Netrebko και ο Mariusz Kwiecien πρωταγωνιστούν στους ρόλους της ερωτευμένης Τατιάνας και του επιβλητικού Ονιέγκιν στο μοιραίο ρομάντζο του Tchaikovsky. Η νέα παραγωγή της Deborah Warner σε σκηνοθεσία Fiona Shaw, τοποθετείται στο τέλος του 19ου αιώνα και “συλλαμβάνει” τη λάμψη και το πάθος της όπερας του Tchaikovsky. Ο Piotr Beczala είναι ο Λένσκι, ο φίλος του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του. Διευθυντής Ορχήστρας: Valery Gergiev.

Το πρόγραμμα The Met Live που προβάλει σε γιγαντοοθόνες τις όπερες της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης σε ελληνικές αίθουσες, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, αλλά και σε άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, συνεχίζεται για τρίτη χρονιά.

Εκτός από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η παράσταση «Eugene Onegin» θα μεταδοθεί σε: Αθήνα,Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Λουτράκι, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Λαμία, Μυτιλήνη, Βέροια, Καστοριά, Ρόδος, Χανιά, Ρέθυμνο

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b