MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Ρυθμός Stage στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες

Ο Ρυθμός Stage αφιερώνει όλες τις Πέμπτες αυτής της χρονιάς σε νέους καλλιτέχνες, προσφέροντας χαμηλότερο εισιτήριο (10 ευρώ με μπύρα ή κρασί). Στο πλαίσιο αυτό στην σκηνή του Ρυθμός Stage θα εμφανισθούν οι εξής καλλιτέχνες:

author-image Γιώργος Σμυρνής

Πέμπτη 10 και 17 Οκτωβρίου: Η Σοφία Κουρτίδου παρουσιάζει τη ξεχωριστή τεχνική του live looping, όπου ήχοι μιας και μόνο φωνής δημιουργούν μουσικά σύνολα, καθώς ηχογραφούνται και αναπαράγονται ζωντανά από την ίδια, σε προσωπικά της τραγούδια αλλά και διασκευές από Ζαμπέτα μέχρι Portishead.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου: Η Βικτώρια Ταγκούλη και ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Σε ρυθμό βαλς» που ξεκινά από την εποχή του μεσοπολέμου και φτάνει μέχρι το σήμερα.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου: Ο Βασίλης Φλώρος παρουσιάζει τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Στις όχθες της αυγής”. Μαζί του μία σπουδαία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, η Ασπασία Στρατηγού με τις δικές της ιδιαίτερες μουσικές αποσκευές.

Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου: Ο Σταύρος Σιόλας μας προσκαλεί στο μουσικό του ταξίδι με τίτλο «Διόδια», το τραγούδι που ξεχωρίζει αυτή την εποχή στα ραδιόφωνα με τις φωνές του Σταύρου Σιόλα και της Φωτεινής Βελεσιώτου. Παρουσιάζει και άλλα εξίσου σημαντικά τραγούδια του όπως «Της άρνης το νερό», «Χωρίς εσένα» κ.ά.

Πέμπτη 21 και 28 Νοεμβρίου: Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια χωρίς φυσικά να λείπουν τα τραγούδια του από τους δίσκους «Φυσάει εδώ αλλιώς ο αέρας» και «Όμορφοι και ηττημένοι».

Πέμπτη 5 και 12 Δεκεμβρίου: Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή με τις μοναδικές τους διφωνίες παρουσιάζουν μουσικές του κόσμου αλλά και τα νέα τους τραγούδια από το δίσκο To be safe.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b