MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δείτε τη Νικόλ Κίντμαν ως Γκρέις Κέλι, στο πρώτο trailer για το “Grace of Monaco”

Της μοιάζει ή όχι; Δείχνει 33 ετών όσο υποτίθεται ότι είναι η Γκρέις Κέλι στην ταινία, ή παραπάνω (46 για την ακρίβεια); Θυμίζει το βίντεο περισσότερο βαρετή διαφήμιση αρώματος παρά κινηματογραφικό trailer; Αυτά και άλλα πολλά ακούστηκαν με την κυκλοφορία του πρώτου trailer για την ταινία “Grace of Monaco”, στην οποία πρωταγωνιστεί η Νικόλ Κίντμαν, υποδυόμενη την Γκρέις Κέλι, ηθοποιό και μετέπειτα πριγκίπισσα του Μονακό.

Monopoli Team

Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται χρονικά από τον γάμο της Γκρέις με τον πρίγκιπα Ρενιέ, μέχρι το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της. Πολλοί λένε ότι αυτή η σεναριακή επιλογή ήταν λάθος, καθώς παραλείπει το προηγούμενο, πιο συναρπαστικό μέρος της ζωής της Γκρέις.

Παρά τον μύθο που έχει οικοδομηθεί γύρω από το όνομα της Γκρέις Κέλι, για κάποιους η τελευταία ήταν ένας χαρακτήρας χωρίς ηθικούς φραγμούς, που παντρεύτηκε από συμφέρον και είχε ερωτικές σχέσεις με πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ. Μένει λοιπόν να δούμε πώς θα παρουσιαστεί αυτή τη φορά. Μέχρι να βγει όμως η ταινία στις αίθουσες, δείτε παρακάτω το trailer:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b