Έρημος της Νατάσας Παπαμιχαήλ στο θέατρο Olvio
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ χοροθεατρική παράσταση «Έρημος» της Νατάσας Παπαμιχαήλ ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Olvio από τις 28 Σεπτεμβρίου, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ «εγκλεισμός» της ανθρώπινης φύσης στο αστικό περιβάλλον, η πλασματική αίσθηση ελευθερίας των σύγχρονων προτύπων και η στέρηση πνευματικής και συναισθηματικής τροφής, οδηγούν στοχευμένα στην απομάκρυνση από τα κοινά, στην έλλειψη εμπιστοσύνης και ουσιαστικής επικοινωνίας, στην αδιαφορία, και εν τέλει, στην απομόνωση.
Η συνεχόμενη υποβάθμιση της ανθρώπινης αξίας τονίζει, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της ουσίας της ύπαρξής μας και της σχέσης μας με την κοινωνία.
Συντελεστές:
Σύλληψη – Χορογραφία: Νατάσα Παπαμιχαήλ
Δραματουργική επεξεργασία: Νατάσα Παπαμιχαήλ, Γιάννης Μάντσης
Χορεύουν: Ανθή Θεοφιλίδου, Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Μάντσης, Εύα Πλοκαμάκη, Γιώργος Σταματάκης
Φωτογραφίες: Νίκος Βούλγαρης, Παύλος Τόρης
Από 28 Σεπτεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, 21.30
Τηλέφωνο: 210 3414118 (17:00 – 20:00)
Είσοδος 10 ευρώ
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

