MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Διάλειμμα” από τον γάμο τους κάνουν ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones

Οι φήμες πως ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones χωρίζουν μετά από 13 χρόνια γάμου, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται. Το ζευγάρι, όπως δηλώνει, πηγαίνει σε ένα διάλειμμα, έναν δοκιμαστικό χωρισμό, προκειμένου να επανεκτιμήσει την σχέση του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο BBC ότι το ζευγάρι θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα χωριστά ώστε να μπορέσουν και οι δύο να «να κάνουν αποτίμηση και να δουλέψουν τον γάμο τους». Δεν πρόκειται λοιπόν για διαζύγιο αλλά για ένα… διάλειμμα από τον γάμο τους.

Ο Michael Douglas εθεάθη χωρίς την σύζυγό του σε γιοτ φίλου του στην Σαρδινία, όπου κάνει τις διακοπές του, ενώ η Jones είναι στην Νέα Υόρκη. Η απόφαση για τον (δοκιμαστικό;) χωρισμό, φαίνεται ότι πάρθηκε από τον Μάιο του 2013. Η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού βγήκε τον Απρίλιο του 2013.

Έχουν κυκλοφορήσει φήμες τον τελευταίο καιρό για διαζύγιο εξπρές, ενώ προσφάτως το περιοδικό Star τόνιζε ότι η Catherine Zeta Jones ξεκινά μια δικαστική μάχη για το διαζύγιο, διεκδικόντας 300 εκατ. δολάρια από τον Michael Douglas. 

Το περιοδικό People έχει γράψει στο παρελθόν ότι η μάχη του Douglas με τον καρκίνο και της Jones με την διπολική της διαταραχή έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο ζευγάρι. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b