MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ενοχλητικά τηλεφωνήματα; Βρετανός βρήκε τη λύση!

Ο καθένας μας μισεί τις ενοχλητικές κλήσεις από διαφημιστικές εταιρείες που θέλουν να πουλήσουν τηλεφωνικά τα προϊόντα τους. Επειδή βέβαια, είσαι ευγενικός και σέβεσαι τα εργατικά δικαιώματα του καθένα, δεν μπορείς απλώς να κλείσεις… στη μούρη το τηλέφωνο, όσο και να θες. Ωστόσο, τη λύση έδωσε ένας Βρετανός άνδρας, που όχι μόνο μείωσε τις ενοχλητικές κλήσεις, αλλά κατάφερε να βγάζει και χρήματα κάθε φορά που τον έπαιρναν τηλέφωνο!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο λόγος για τον Lee Beaumont που κατέβαλε το ποσό των 10 λιρών (περίπου 14 ευρώ) για να δημιουργήσει έναν αριθμό τηλεφώνου -η γραμμή στη Βρετανία είναι γνωστή ως 0871- έτσι ώστε κάθε φορά που κάποιος που τον καλεί, να πληρώνει περίπου 19 (cents) λεπτά, εκ των οποίων, το μερίδιο της τηλεφωνικής γραμμής είναι 8 λεπτά και το δικό του 11. Ο ίδιος Joe Kent δήλωσε στο BBC: Δεν χρησιμοποιώ αυτό τον αριθμό για κανέναν άλλο. Οι φίλοι και η οικογένειά μου με καλούν σε άλλο αριθμό.”

Κάθε φορά λοιπόν, που ένας προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας, υπάλληλος τράπεζας ή εταιρεία πωλήσεων, τον καλεί για να κάνει ερωτήσεις του τύπου “είστε ικανοποιημένος με τη συνεργαία μας;”, αυτός κερδίζει από την τηλεφωνική επικοινωνία τους χρήματα. Από αυτή την ιδέα, ο Lee Beaumont έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 500 δολάρια, ενώ οι κλήσεις τέτοιου είδους έχουν μειωθεί σε ποσοστό 40% -από 20-30 κλήσεις που είχε, τον τελευταίο μήνα, έχει μόνο 13-.

Αναμφισβήτητα, μια ιδιοφυής εφεύρεση. Μήπως να το ψάχναμε και εμείς;

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b