MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Yoga σε σανίδα του σερφ, στον Ναυτικό Όμιλο Αλίμου! (vid)

Αν νομίζατε ότι ξέρατε τα πάντα για τη yoga, γελιέστε. Γιατί πόσοι είχατε ακούσει για yoga πάνω σε σανίδα του σερφ εν πλω; Ε λοιπόν υπάρχει και αυτή η μέθοδος εξάσκησης της yoga, και θα έχουμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε σε δύο επιδείξεις τις Κυριακές 21 και 28 Ιουλίου, στον Ναυτικό Όμιλο Αλίμου, από το Bhavana Yoga Center και τη Lynn Roulo.

Monopoli Team

Πρόκειται για τη λεγόμενη Sup Yoga (Stand Up Paddle Yoga). Με στρωματάκι σας την σανίδα του surf, αφήστε τους ήχους της θάλασσας, τη δυναμική του paddle board, και την ηρεμία της yoga να σας ταξιδέψουν, βιώνοντας μία μοναδική εμπειρία!

Η άσκηση στο paddle board, δουλεύει βαθιά τους μύες που ενεργοποιούν το κέντρο, δημιουργώντας καλύτερη ισορροπία και σταθερότητα.

Φέρνοντας τη yoga πάνω στην σανίδα, αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη πρόκληση στην ισορροπία μας, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη δυναμη και ευλυγισία σε όλο το σώμα.

Η μορφή του μαθήματος είναι η ακόλουθη:

• 15′ εισαγωγή στις αρχές του SUP από έναν έμπειρο εκπαιδευτή του Ναυτικού Ομίλου Αλίμου.
• 10′ για να οδηγήσουμε την σανίδα μας στο σημείο που θα κάνουμε το μάθημα yoga.
• 45′ πρακτικής yoga.
• 10′ να επιστρέψουμε στην παραλία.
• Στο σύνολο το μάθημα έχει διάρκεια περίπου 1,5 ώρα.

Kάθε τμήμα μπορεί να αποτελείται από 6 συμμετέχοντες, και θα σχηματιστούν τμήματα κατόπιν συμμετοχής*

Συμμετοχή 19€

Οι συμμετοχές για τους ενδιαφερόμενους έχουν κλείσει για την Κυριακή 21/7. Επειδή όμως υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον, ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία διεξαγωγής, την Κυριακή 28/07. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 3238133, [email protected]

* Καθώς το μάθημα Sup Yoga υπόκειται σε περιορισμούς λόγω έντονων καιρικών συνθηκών, σε περίπτωση που το μάθημα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα ενημερωθείτε από την προηγούμενη ημέρα και θα κανονιστεί νέα ημέρα διεξαγωγής.

To μάθημα θα διεξαχθεί στον Ναυτικό Όμιλο Αλίμου, που βρίσκεται στην στάση του Τραμ, Λουτρά Αλίμου, δίπλα στο Αmmos Beach.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sup μπορείτε να βρείτε στο site του Ναυτικού Ομίλου: www.supalimos.com

Στο βίντεο παρακάτω, πάρτε μια μικρή γεύση Sup yoga, από άλλη επίδειξη:

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b