MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παντρεύτηκε για τρίτη φορά η Halle Berry

Τρίτη φορά ντύθηκε νυφούλα η Halle Berry και παντρεύτηκε τον Olivier Martinez. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία στο Chateau des Conde το Σάββατο 13 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον γαλλικό νόμο, το ζευγάρι πρώτα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και στην συνέχεια έγινε η θρησκευτική τελετή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο γάμος δεν ήταν καμιά υπερπαραγωγή, αλλά το ζευγάρι κάλεσε στενό κύκλο, από πολύ κοντινούς φίλους και συγγενείς. Έτσι μόλις 60 άτομα παρευρέθηκαν στον γάμο. 

Είναι ο τρίτος γάμος για την Berry, η οποία είχε παντρευτεί τον παίχτη του baseball  David Justice (1993 -1997) και τον R&B τραγουδιστή Eric Benet (2001-2005). Μετά τα έφτιαξε με το μοντέλο από τον Καναδά Gabriel Aubry, το 2005 και μαζί έκαναν μια κόρη, την Nahla το 2008. Η Berry και ο Aubry χώρισαν τον Απρίλιο του 2010.

Η Berry μετά γνώρισε τον Martinez στα πλατό της ταινίας “Dark Tide.” Αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2012 και πλέον είναι παντρεμένοι. Η Halle Berry στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί 3η φορά, αλλά οι πράξεις της την διαψεύδουν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b