To Bond girl Berenice Marlohe σε καυτές φωτογραφίες με μαγιό (gallery)
Υπήρξε Bond girl σε μία από τις καλύτερες ταινίες James Bond, το Skyfall του Sam Mendes. Και με αυτή την περγαμηνή, συν την ομορφιά της, γίνεται σύμβολο του σεξ. Ο λόγος για την Berenice Marlohe, η οποία με σέξι φωτογραφίες επιδεικνύει την συλλογή μαγιό της Eres.
A
A
Η 34χρονη ηθοποιός κάνει το ολόσωμο μαγιό να δείχνει απίστευτα ελκυστικό χάρη στις τέλειες αναλογίες της. Και μόνο ο τίτλος από την Sun “Double O Heaven” (λογοπαίγνιο από το Double O seven, δηλαδή 007) νομίζουμε τα λέει όλα.
Αυτήν την περίοδο η καριέρα της είναι στα πάνω της, καθώς εκτός από φωτογραφήσεις, έχει κλείσει ήδη δύο ταινίες, το νέο έργο του Terrence Malick, ο οποίος έχει αδυναμία στα Bond girls (και τον καταλαβαίνουμε απόλυτα), αλλά και την κωμωδία 5 to 7.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μια Καινούργια Ομορφιά: Μια παράσταση-εγκατάσταση της Ομάδας Θεάτρου Όπερα στο Πάνω Σπίτι
Το θέατρο της Δευτέρας: «Τρεις Αδερφές (θα έρθουν καλύτερες μέρες)»
Δικαίωμα στη Μουσική: Η ΚΟΑ συνεχίζει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα
Ο Dr. Gabor Maté στη Στέγη με συζήτηση, προβολή και εργαστήριο για το ψυχικό τραύμα
Η Βίκυ Λέανδρος σε μια εμφάνιση – έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision
Watersong: Η Σαβίνα Γιαννάτου και το Primavera en Salonico με τη Lamia Bedioui στο Μέγαρο
30 χρόνια Γιάννης Κότσιρας: Sold out η πρώτη συναυλία στο Θέατρο Βράχων – Νέα ημερομηνία
Η Miranda July «ζει και πεθαίνει μέσα στις λέξεις»
Η Μαρίνα Σπανού θα δώσει μια δωρεάν συναυλία στο Θησείο – εκεί που όλα ξεκίνησαν
Όταν ο Michael Jackson συνάντησε το Χόλιγουντ: Τα βίντεο κλιπ που άφησαν ιστορία




