MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Katy Perry μας καλεί να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα των Στρουμφ! (video)

Το Σάββατο 22 Ιουνίου συμπληρώνεται μια σημαντική επέτειος για τα αγαπημένα μας Στρουμφάκια και η ποπ σταρ Katy Perry, που τα λατρεύει, μας καλεί να γιορτάσουμε.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με αφορμή την  επέτειο των γενεθλίων του Peyo (γεννημένος στις 25 Ιουνίου του 1928), του δημιουργού των αξιαγάπητων Στρουμφ, η Columbia Pictures και η Sony Pictures Animation θα συντονίσουν για μία ακόμα χρονιά εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο με αφορμή ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ, αλλά και τα «Στρουμφάκια 2», τη δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια της στρουμφοπαρέας. (Είναι πάντως περίεργο ότι οι δύο εταιρείες  κάνουν 3 μέρες νωρίτερα από τα γενέθλια του Peyo την παγκόσμια ημέρα για τα Στρουμφάκια.) 

H Katy Perry και ο Neil Patrick Harris προσκαλούν τους φίλους των Στρουμφ σε όλο τον κόσμο να γιορτάσουν μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ 2013. Αυτός ο εορτασμός γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ταινία Smurfs 2 (Τα στρουμφάκια 2) που έρχονται στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι στις 22 Αυγούστου.

Εκτός από την Katy Perry που δανείζει τη φωνή της στην Στρουμφίτα, στην ταινία παίζει και μια άλλη σέξι παρουσία, η Sofia Vergara – αυτή μάλιστα με σάρκα και οστά. Σύμφωνα με το story της ταινίας, τα στρουμφάκια ενώνονται με τους ανθρώπους-φίλους τους για να σώσουν την Στρουμφίτα, που την έχει απαγάγει ο Δρακουμέλ (Hank Azaria). Η Στρουμφίτα ξέρει  ένα μυστικό ξόρκι που μπορεί να μεταμορφώσει τα νέα δημιουργήματα του κακού μάγου, που ονομάζονται Naughties σε πραγματικά Στρουμφάκια. 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b