MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ζητείται θεία στο θέατρο Τριανόν

Ύστερα από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η παράσταση «Ζητείται Θεία» επανέρχεται στο θερινό Τριανόν για να μας θυμίσει το χιούμορ της καλής ελληνικής κωμωδίας που γίνεται ασπίδα ενάντια σε κάθε κρίση.

Monopoli Team

Στην Ελλάδα του 2013 δυο αδέρφια αναγκάζονται να επιβιώσουν όπως πολλοί άλλοι στις μέρες μας… άνεργοι, με τη σύνταξη της νεκρής θείας τους. Τι πρόκειται να συμβεί, όταν το Ι.Κ.Α. στέλνει την ειδοποίηση «Ζητείται θεία» και η νεκρή πρέπει να εμφανιστεί μπροστά τους;

Η ανάσταση του Λαζάρου συνέβη μόνο μία φορά – και αυτή πριν σχεδόν 2000 χρόνια – οπότε τα δύο αδέρφια έχουν ελάχιστες ευκαιρίες να τη γλυτώσουν από το «πανταχού παρών» ελληνικό κράτος. Μια γριούλα με άνοια και κρίση ταυτότητας που ψάχνει… το σχολικό, μια καινούργια γειτόνισσα και πολλοί ακόμα εκκεντρικοί χαρακτήρες μπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι ξεκαρδιστικών επεισοδίων και ανατροπών. Θα είναι αρκετή η πονηριά του Έλληνα για να χωρέσουν στο παραθυράκι του νόμου ή θα «φάνε» πόρτα;

Κείμενο: Μαριέλλη Σφακιανάκη – Μανωλίδου 
Σκηνοθεσία: Κική Αυγουστάτου.
Πρωταγωνιστούν: Μάκης Αρβανιτάκης, Νίκος Τσεργάς, Σωτήρης Νάνος, Ανδρομάχη Γεωργίου, Κική Αυγουστάτου, Στεφέλενα Κόνιαρη, Μιχάλης Τσικαλάκης.

Θέατρο Τριανόν , Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101,Τ 2108215469
Από 5 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου ,κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ,21.15
Διάρκεια: 100′ (με διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων: 12€ (γενική είσοδος), 10€ (με επίδειξη κάρτας ανεργίας)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μαριέλλη Σφακιανάκη - Μανωλίδου
Σκηνοθεσία: Κική Αυγουστάτου


Παίζουν: Μάκης Αρβανιτάκης, Νίκος Τσεργάς, Σωτήρης Νάνος, Ανδρομάχη Γεωργίου, Κική Αυγουστάτου, Στεφέλενα Κόνιαρη, Μιχάλης Τσικαλάκης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b