MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπορεί ένα αμάξι να είναι σέξι; Κι όμως ναι! Δείτε εδώ την 10άδα των πιο σέξι αυτοκινήτων

Τα αυτοκίνητα μπορεί να είναι απλές μηχανές για το γυναικείο φύλο, μα για τους άντρες ένα μοντέλο αυτοκινήτου μπορεί να είναι το ίδιο σέξι, με ένα μοντέλο της Victoria’s secret. Καμπύλες, ισχυροί κινητήρες και εξωφρενική πολυτέλεια είναι τα μυστικά της επιτυχίας και του… σεξαπίλ τους.Δείτε εδώ την λίστα με τα πιο σέξι αυτοκίνητα του περασμένου αιώνα.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

10-in-august-2012-a-1968-ford-gt40-became-the-most-expensive-car-ever-sold-at-auction-going-for-11-million-the-high-performance-racing-car-won-the-24-hours-of-le-mans-four-times-in-a-row-1966-1969-and-was-driven-by-steve-m10. Τον Αύγουστο του 2012, το μοντέλο Ford GT40 του 1968 έσπασε το ρεκόρ πώλησης και εγινε το πιο ακριβό αυτοκίνητο που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία, με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 11 εκατομμύριων δολαρίων. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων κέρδισε στον αγώνα δρόμου «24 Ώρες» του Le Mans τέσσερις φορές στη σειρά (1966-1969) και οδηγήθηκε από τον Steve McQueen στην ταινία «Le Mans» το 1971.


9. Λαμβάνοντας υπόψη, πόσο καλό είναι χρυσαφένιο Duesenberg Model J του 1934 εντύπωση προκαλεί9-considering-how-good-the-1934-duesenberg-model-j-looked-in-gold-its-surprising-you-dont-see-more-cars-in-the-color-only-12-units-of-the-three-speed-manual-were-built-and-the-pictured-model-j-sold-for-143-million-at-aucti ότι 
δεν κυκλοφορούν περισσότερα αυτοκίνητα σε αυτό το χρώμα. Το εικονιζόμενο J μοντέλο πωλείται για 1,43 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία του τρέχοντος έτους.

8-revealed-in-august-2012-mclarens-mp4-12c-spider-is-has-the-same-chassis-as-the-model-it-is-based-on-giving-it-a-rigidity-and-stability-often-lacking-in-convertibles-the-result-is-a-0-to-62-mph-time-of-31-seconds-and-a-to8. Αποκαλύφτηκε τον Αύγουστο του 2012, η MP4-12C Spider της εταιρείας McLaren, μοντέλο που βασίζεται στο αρχικό πρότυπο μα με μια σταθερότητα που συχνά λείπει σε ένα κάμπριο. Πιάνει 0-62 mph στα 3,1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 204 mph.

7. Η Rolls-Royce αναστήθηκε με το όνομα Wraith. Σίγουρα το7-this-year-rolls-royce-resurrected-the-name-wraith-for-a-very-nice-new-model-we-think-the-1947-original-is-sexier-it-was-pretty-practical-too-in-post-war-england-rolls-royce-started-using-interchangeable-parts-to-conserve πρωτότυπο μοντέλο του 1947 είναι πιο σέξι και πολύ πρακτικό. Ωστόσο, στη μεταπολεμική Αγγλία, η Rolls-Royce άρχισε να χρησιμοποιεί εναλλακτικά τμήματα για να διατηρήσει το κόστος της, το οποίο επέτρεψε την εύκολη επισκευή και διατήρηση του μοντέλου Wraith.

6-simply-put-the-one-77-is-the-fastest-most-gorgeous-aston-martin-of-all-time-only-77-units-of-the-supercar-were-built-and-it-was-a-coup-for-tesla-motors-when-it-hired-the-cars-designer-chris-porritt-away-from-aston6. Με λίγα λόγια, η One-77 είναι το πιο γρήγορο και το πιο όμορφο «Aston Martin» όλων των εποχών. Μόνο οι 77 μονάδες του supercar κατασκευάστηκαν, και αυτό ήταν ένα «πραξικόπημα» για την Tesla Motors, όταν προσέλαβε τον σχεδιαστή του αυτοκινήτου, Chris Porritt, εκτός εταιρείας.

5. Η Corvette έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο αμερικανικό αυτοκίνητο5-the-corvette-has-been-called-the-greatest-american-car-of-all-time-and-its-easy-to-see-why-when-you-look-at-the-1963-sting-ray-the-second-generation-of-the-iconic-car-was-the-sexiest-car-ever-produced-by-chevy 1 όλων των εποχών, και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί, εάν κοιτάξει κανείς το μοντέλο Sting Ray του 1963. Η δεύτερη γενιά του αυτοκίνητου-πρότυπου, ήταν το πιο σέξι αυτοκίνητο, που κατασκευάστηκε ποτέ από την εταιρεία Chevy.

4-ford-has-built-some-great-mustangs-over-the-past-fifty-years-the-1968-fastback-gt-390-is-the-best-of-them-all-if-only-because-it-starred-in-one-of-the-most-famous-car-chases-ever-filmed-with-steve-mcqueen-racing-around-s4. Η Ford έχει δημιουργήσει γενικώς υπέροχα αυτοκίνητα τα τελευταία πενήντα χρόνια. Το Fastback GT 390 του 1968 είναι το καλύτερο από όλα αυτά, μόνο και μόνο επειδή πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο διάσημα φιλμ καταδίωξης αυτοκινήτων που γυρίστηκε ποτέ, με αγώνες ταχύητατς του Steve McQueen στο Σαν Φρανσίσκο στην ταινία «Bullitt».

3. Οι Ευρωπαίοι ελέγχουν το υπόλοιπο αυτής της λίστας, ξεκινώντας με το ένα αμάξι πρότυπο,3-europeans-control-the-rest-of-this-list-starting-with-the-iconic-mercedes-benz-300sl-the-fastest-production-car-of-the-day-it-rolled-off-the-line-between-1954-and-1963-the-1955-version-pictured-here-featured-the-gullwing
την Mercedes-Benz 300SL. Το γρηγορότερο αυτοκίνητο του 1954 έως και το 1963. Η έκδοση, που απεικονίζεται, είναι του 1955 που είναι και η πιο διάσημη, καθώς όλοι θυμούνται τις πρωτότυπες αυτές πόρτες.

2-the-one-77-may-be-the-fastest-and-most-gorgeous-aston-martin-but-the-db5-is-sexier-its-the-ultimate-james-bond-car-and-looks-great-alongside-sean-connery-the-db5-entered-production-in-1963-with-all-aluminum-40-liter-engi2. Η One-77 μπορεί να είναι το πιο γρήγορο και το πιο όμορφο αμάξι, αλλά η DB5 είναι το πιο σέξι. Ποιος δεν γνωρίζει το αυτοκίνητο του James Bond; Ένα αμάξι που ταιριάζει απόλυτα με τον Sean Connery. Η DB5 άρχισε την παραγωγή της το 1963, με αλουμίνιο, 4.0-λίτρα κινητήρα που «έπιανε» 0 έως 60 mph χρόνου, τα 8 δευτερόλεπτα

1. Kαι την πρώτη θέση κατακτά επάξια η Jaguar E-Type. Το πιο ποθητό, από όλο το αντρικό φύλο1-the-jaguar-e-type-is-the-sexiest-car-ever-built-the-ultimate-1960s-sports-car-debuted-in-1961-and-was-produced-until-1974-it-was-famously-unreliable-but-that-did-not-stop-enzo-ferrari-himself-from-calling-it-the-most 1 μοντέλο, είναι λογικά και το πιο σέξι αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ! Το απόλυτο σπορ αυτοκίνητο του 1960 έκανε το ντεμπούτο του το 1961. Χαρακτηρίστηκε αναξιόπιστο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Enzo Ferrari να το αποκαλεί ως το «πιο όμορφο αυτοκίνητο που φτιάχτηκε ποτέ»

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b