MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Η omad@nce παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση comίc_ω! τραγικό

Η omad@nce συστάθηκε το 2003 από το Γάλλο χορογράφο Pierre Tavernier ως ομάδα νεοκλασικού χορού.Ωστόσο, με τη σημερινή της μορφή-προσθήκη ηθοποιών, μουσικών και τραγουδιστών-μετρά 3 χρόνια πορείας και δημιουργεί παραστάσεις που συνδυάζουν πρόζα, μουσική και χορό.

Monopoli Team

Ο “ξένος”-μέσα από έξι διαφορετικά κεφάλαια, τα οποία αποτελούνται από ισάξια μέρη χορού και πρόζας-ανάμεσα σε έξι διαφορετικούς κόσμους κι από έξι διαφορετικές σκοπιές.
Στην κοινωνία των ανθρώπων ο ξένος δολοφονείται..ευτυχώς όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς κρατούν.

Το παρελθόν της omad@nce εμπεριέχει καθαρόαιμο χορό, ορχήστρα και τραγουδιστές, ηθοποιούς που χορεύουν, χορευτές που τραγουδούν, πολλές μουσικές διασκευές και -πάνω από όλα- την ιδέα ότι οι καλλιτέχνες δε χωρίζονται σε κάστες, αλλά μπορούν και ενώνονται, δημιουργώντας στη σκηνή κάτι πολύ πιο πολύπλοκο, πολυδιάστατο και μαγικό.

Τα έξι κεφάλαια θα διαφοροποιούνται σαφώς φωτιστικά, μουσικά(μεταξύ άλλων κλασική μουσική, καουμπόικα τραγούδια, ιρλανδέζικη μουσική, woodkid, ρώσικο νανούρισμα, σε στυλ bollywood),κινησιολογικά και φυσικά με διαφορετική υποκριτική προσέγγιση. Πολλά τραγούδια θα ερμηνευτούν επί σκηνής, συνοδεύοντας τις χορογραφίες.

Σκηνοθεσία: Δάφνη Μαρκάκη
Χορογραφία : Pierre Tavernier
Παίζουν: Εβίκη Δαφαλιά
Αλεξάνδρα Κόνιακ
Νάστα Κοντοπίδη
Νεφέλη Μαρκάκη

Σταύρος Βόλκος
Βαγγέλης Κρανιώτης
Νηρέας Μαρκάκης
Γιάννης Φίλιας

Πού;Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5, Αθήνα,Τ 210-8210991
Πότε; 7 και 8 Ιουνίου, 21.00
Είσοδος με συνεισφορά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Δάφνη Μαρκάκη
Σκηνοθεσία: Δάφνη Μαρκάκη


Παίζουν: Εβίκη Δαφαλιά Αλεξάνδρα Κόνιακ Νάστα Κοντοπίδη Νεφέλη Μαρκάκη Σταύρος Βόλκος Βαγγέλης Κρανιώτης Νηρέας Μαρκάκης Γιάννης Φίλιας

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b