MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποδοκιμάσθηκε η νέα ταινία του Ryan Gosling στις Κάννες

Ο Ryan Gosling είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής ηθοποιός. Παρ’ όλ’ αυτά, στις Κάννες, η νέα του ταινία Only God Forgives αποδοκιμάσθηκε έντονα στην πρεμιέρα της. Στην ταινία αυτή, που προβλήθηκε στο διάσημο φεστιβάλ, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του διάσημου Drive ενώνονται ξανά.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ωστόσο, η απουσία του Gosling από την προβολή σε συνδυασμό με την ακραία βία που είχε το έργο, προκάλεσε αποδοκιμασίες από το κοινό. Η ακραία βία, το σεξ, οι κραυγές ενόχλησαν μεγάλη μερίδα του κοινού, που παρακολούθησε την ταινία. 

Μαζί με τον Ryan Gosling πρωταγωνιστεί η Kristin Scott Thomas, ο Tom Burke και η Ταϊλανδέζα ηθοποιός και ποπ σταρ Yayaying. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο σκηνοθέτης του Drive Nicolas Winding Refn. Ο σκηνοθέτης υπερασπίσθηκε της επιλογής του, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως “η βία είναι το φετίχ μου”.

Και ο Ryan Gosling έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή του στο Indiewire πως το έργο είναι ακραίο. Συγκεκριμένα, συγκρίνοντάς το με το Drive o Gosling τόνισε: ” Μοιράζεται σε ένα βαθμό το ίδιο όνειρο με το Drive, αλλά είναι πιο πολύ εφιάλτης, παρά όνειρο και είναι πιο ακραίο.”

Το έργο, όπως φαίνεται και από τον τίτλο του, έχει να κάνει με την εκδίκηση. Ένας αστυνομικός από την Μπανγκόγκ και ένας γκάνγκστερ λύνουν τις διαφορές τους σε έναν χωρίς έλεος αγώνα Ταϊλανδέζικου box.

Το “Only God Forgives”  θα κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 19 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, όπου κρίθηκε ακατάλληλο για ανηλίκους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b