MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φήμες ότι είναι ξανά έγκυος πυροδοτεί η ακύρωση συναυλίας της Beyonce

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί ότι η ντίβα της ποπ και της RNB Beyonce είναι ξανά έγκυος. Ο λόγος είναι ότι ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή συναυλία της στο Βέλγιο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, η συναυλία στο Βέλγιο ακυρώθηκε επειδή η τραγουδίστρια έπασχε από υπερκόπωση και αφυδάτωση. Ακολουθώντας τις εντολές του γιατρού ακύρωσε τελευταία στιγμή το event.

Όμως η είδηση πυροδότησε πολλά δημοσιεύματα ότι η Beyonce περιμένει το δεύτερο της παιδί με τον Jay Z. Είχε προηγηθεί πριν μια εβδομάδα άλλωστε δημοσίευμα της New York Post ότι η τραγουδίστρια είναι έγκυος. Το συμπέρασμα βγήκε από φωτογραφία που έδειχνε την σταρ με ελαφρώς πιο φουσκωμένη κοιλιά από όσο συνήθως σε συναυλία της στο στάδιο του Λονδίνου. Σαν να μην έφθαναν αυτά, η ίδια έχει δηλώσει πρόσφατα σε αμερικανικό κανάλι ότι η κόρη της Blue Ivy “θέλει παρέα” (δηλαδή αδερφάκι).

Μέχρι στιγμής η Beyonce έχει περιοδεύσει σε αρκετές χώρες, όπως Σερβία, Γαλλία και Αγγλία. Αν όλα πάνε καλά, τον Σεπτέμβριο θα εμφανισθεί και στην Βραζιλία.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b