MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Zoe Saldana: Γδύνεται για το Allure και δηλώνει αμφισεξουαλική

Καυτές φωτογραφίες μαζί με καυτές εξομολογήσεις από την ηθοποιό Zoe Saldana στο περιοδικό Allure για το τεύχος Μαΐου. Η σέξι ηθοποιός, μαζί με αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, άλλες topless και άλλες τελείως γυμνές, που δείχνουν κι ένα τατουάζ στο αριστερό της πλευρό, δηλώνει ανδρόγυνη και αμφισεξουαλική.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αφήνει μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεγαλώσει παιδί με μια άλλη γυναίκα, σε μια δήλωση που αποδεικνύει ανδρόγυνες και αμφισεξουαλικές ερωτικές τάσεις:  “Μπορεί να καταλήξω να μεγαλώνω ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα. Τόσο ανδρόγυνη είμαι”. 

Έτσι η Zoe μπαίνει στο τεράστιο club των διάσημων γυναικών που τα τελευταία χρόνια δηλώνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αμφισεξουαλικές. 
zoe-saldana-topless-allure-cover-june-2013

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, για το αν προτιμά τελικά άντρες ή γυναίκες, αλλά όταν βρει κάτι καλό, είναι εναντίον των δοκιμών: ” Αν έχω κάτι καλό μπροστά μου, δεν έχει σημασία αν είναι ένα άτομο ή ένα ζευγάρι παπούτσια, δεν πρόκειτα να δοκιμάσω κάτι άλλο… είναι ανασφαλές και ανώριμο” δηλώνει η σταρ, η οποία, εκτός των άλλων, πρωταγωνιστεί και στο τελευταίο Star Treck αυτήν την περίοδο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b