MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η γιορτή των κρουστών στην Αθήνα τον Ιούνιο

Τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Ιουνίου, τα κρουστά γιορτάζουν στην Αθήνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ κρουστών «Ιερά Τύμπανα Της Γης» στο θέατρο «Δόρα Στράτου».

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία και η αθρόα προσέλευση του κοινού στην περσινή πρώτη διοργάνωση, οδήγησαν στην απόφαση για την προσθήκη μίας ακόμα μέρας στο φετινό διήμερο φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο υπέροχο θέατρο «Δόρα Στράτου», στον ιερό λόφο του Φιλοπάππου, στις 4 και 5 Ιουνίου.

Μερικοί από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες κρουστών απ’ όλο τον κόσμο, θα συναντηθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα και τα «Ιερά Τύμπανα Της Γης» θα ηχήσουν και πάλι κάτω από τον καλοκαιρινό αττικό ουρανό. Ένα οικουμενικό ρυθμικό μήνυμα, μέσα από τις ερμηνείες σπουδαίων μουσικών, που θα έρθουν ειδικά για αυτή τη συναυλία από την Αφρική, την Κούβα, την Ινδία, και θα συμπράξουν με Έλληνες μουσικούς σε μια μοναδική μουσική/χορευτική γιορτή, όπου το κάθε σχήμα θα μας μυήσει στις μουσικές παραδόσεις του, μέσα από τη μυσταγωγία του ρυθμού και της μελωδίας.

Διεύθυνση: Σχολείου 8, Περιφερειακός Φιλοπάππου, ΑΘΗΝΑ
Ώρα: 21:00
Τιμή: από €12

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b