MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Να γιατί συνετρίβη η Ρεάλ!- Η καυτή σύντροφος του Ρονάλντο με μπικίνι (gallery)

Αν ψάχνει κανείς την αιτία της συντριβής της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ντόρντμουντ, ας μην κουράζεται με τακτικές αναλύσεις και συστήματα ή στις κόντρες του Κασίγιας με τον Μουρίνιο, που έχουν διαλύσει τα αποδυτήρια της Βασίλισσας. Δεν φτάνει παρά να δει με μαγιό το μοντέλο του Sports Illustrated Irina Shayk και σύντροφο του μεγάλου αστεριού της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τέτοια γυναίκα, που να έχει μυαλό για μπάλα και για Τσάμπιονς Λιγκ ο Ρονάλντο!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το διάσημο μοντέλο με την αξιοθαύμαστη ομορφιά και τις εντυπωσιακές αναλογίες, παίρνει το μυαλό όχι μόνο του Κριστιάνο, αλλά και όλου του αντρικού πληθυσμού.  
Irina-Shayk-in-Rio1
Κι επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει, η Irina βρέθηκε στο Ρίο κι έβγαλε μερικές φωτογραφίες με μαγιό, επηρεασμένες από το καρναβαλικό πνεύμα. Μαζί με τα σέξι μαγιό, η καλλονή εμφανίσθηκε με “φτερά και πούπουλα”, ακολουθώντας τις τάσεις του βραζιλιάνικου καρναβαλιού.

Άλλωστε, η Βραζιλία ήταν πάντα το κέντρο της μόδας σχετικά με τα μπικίνι. Επομένως, ένα μοντέλο, όπως η Irina Shayk, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο μέρος για να φορέσει τα μαγιό της. 

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο από την Ρωσία έκανε και μεγάλη διαφήμιση στην χώρα μας, την οποία επισκέφτηκε τις προάλλες. Παρευρέθηκε σε μεγάλο party στο Ακρωτήρι, όπου ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο. Στην συνέχεια η όμορφη Irina πήγε στα μπουζούκια μαζί με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη και άλλους επώνυμους. Η αγαπημένη του Christiano Ronaldo άκουσε τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη και έπαιξε λουλουδοπόλεμο, ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της.

Το διάσημο μοντέλο του Sports Illustrated είπε πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα, εν όψει της τουριστικής σεζόν: «Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κρίση εδώ. Είναι πολύ ωραίο, μοναδικό συναίσθημα να έρχεσαι σε μια χώρα και να νιώθεις έτσι. Ότι όλοι είναι τόσο θετικοί!» δήλωσε το μοντέλο στο Star.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b