MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Όχι” σε θεαματικές σκηνές για την Halle Berry στο νέο X Men, λόγω εγκυμοσύνης!

Ούτε τεχνητές καταιγίδες, ούτε εντυπωσιακές σκηνές δράσης και ξύλο θα δούμε από την Halle Berry στη νέα ταινίας της γνωστής σειράς X-Men, με τον τίτλο X-Men: Days of Future Past. H 46χρονη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της και η κατάσταση της δεν της επιτρέπει να συμμετέχει σε πολύ θεαματικές σκηνές, με αποτέλεσμα να μειώνεται κάπως η συμμετοχή της στο έργο και στην δράση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία X-Men: Days of Future Past θα έχει πολλούς από τους παλιούς X-Men αλλά και όλους τους καινούριους, ενώ την σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Bryan Singer.

Η ταινία θα είναι sequel της ταινίας X-Men: Η πρώτη γενιά  (First Class). Έτσι θα επιστρέψουν σε αυτή οι James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique) and Nicholas Hoult (Beast). Όμως θα παίζουν στην ταινία αυτή και ηθοποιοί που συμμετείχαν στην αυθεντική τριλογία της σειράς ταινιών των βιονικών υπερηρώων, όπως ο  Patrick Stewart (Professor X), Ian McKellen (Magneto), Hugh Jackman (Wolverine), Anna Paquin (Rogue), Shawn Ashmore (Ice Man) και Ellen Page (Kitty Pryde). 

Αν σας φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι τους ίδιους ρόλους καλούνται να τους ερμηνεύσουν διαφορετικοί ηθοποιοί, η εξήγηση δίνεται από την περίληψη της υπόθεσης. Οι X-Men πρέπει να ταξιδέψουν στον χρόνο για να αλλάξουν ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός, το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει σε παγκόσμιο επίπεδο το ανθρώπινο είδος, αλλά και το είδος των μεταλλαγμένων. Έτσι οι X-Men του μέλλοντος θα συναντηθούν με τους X-Men του παρελθόντος σε μια περιπέτεια που κάνει την σύνθεση της παλιάς τριλογίας με την νέα σειρά ταινιών.  

Στην ταινία θα παίζει και ο γνωστός από το Game of Thrones νάνος Peter Dinklage. Ο Peter Dinklage έχει υπογράψει, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιόν ρόλο ακριβώς θα παίζει. Η ανακοίνωση του ονόματός του από τους παραγωγούς έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους φαν των X-Men.

 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b