MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Mila Kunis σχεδόν την πέφτει σε δημοσιογράφο που της παίρνει συνέντευξη! (video)

Φιλική μέχρι παρεξηγήσεως ήταν η Mila Kunis με έναν νεαρό Άγγλο δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού BBC, τον Chris Stark, ο οποίος, αντί να ρωτάει την σέξι ηθοποιό, απαντούσε ο ίδιος πώς περνάει την μέρα του με τα φιλαράκια του, ποιό είναι το αγαπημένο του ποτό και τι θα την κεράσει, όταν βγούνε μαζί σε μια παμπ στην Αγγλία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Mila Kunis βαριόταν να απαντάει συνέχεια στις ίδιες και ίδιες ερωτήσεις για την ταινία Οζ Μέγας και Παντοδύναμος και βρήκε τον κάπως αγχωμένο, αλλά εξαιρετικά πρόθυμο να μιλάει για την ζωή του και τα κολλητάρια του στην Αγγλία νεαρούλη Άγγλο, για να την ξεκουράσει. Ειδικά όταν της μίλησε για τα παρατσούκλια των κολλητών του, τον Sir Dosser, τον Convict (κατάδικος) και τον Chango the Beast, η Mila ξετρελάθηκε και του είπε: “Είσαι καταπληκτικός!”

Ο νεαρός και αρκετά χαριτωμένος Chris Stark, με την φωνή που θυμίζει λίγο τον Hugh Grant, συνέχισε να μιλάει στην Mila Kunis για ποδόσφαιρο και για τα μέρη που συχνάζει πριν και μετά τα ματς της αγαπημένης του Γουότφορντ. Κι η Kunis του είπε ότι θα πάνε μαζί να δούνε ένα ματς της Γουότφορντ (έστω κι αν το κίτρινο χρώμα της ομάδας δεν της πάει) και θα πάνε μετά να πιούνε μπύρες.

Αυτά και άλλα πολλά, που είπαν τα δυο τους, μπορείτε να τα δείτε στο video της απολαυατικής αυτής συνέντευξης για το ραδιόφωνο. 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/z4Ezruu1oeQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b