MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Scorsese

Μια νέα ταινία του Martin Scorsese είναι μείζον γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν συμμετέχει σε αυτήν ο γνωστός και μη εξαιρετέος συνεργάτης του Leonardo DiCaprio. Οι φαν είτε του σκηνοθέτη είτε του Leo μέσα στο 2013 θα δουν την ταινία The Wolf of Wall Street, η οποία πήρε ημερομηνία προβολής τις 15 Νοεμβρίου αυτού του έτους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Υπάρχουν πληροφορίες για kinky ερωτικές σκηνές στην ταινία. Λέγεται ότι θα υπάρχει μία πολύ “προχωρημένη” σεξουαλική σκηνή με 4 άντρες και δύο γυναίκες στο έργο, στην οποία θα συμμετέχει και ο σέξι 37χρονος ηθοποιός. Επίσης, θα υπάρχει έντονη κατάχρηση ναρκωτικών από τον DiCaprio στην ταινία.

Η ταινία, επίκαιρη λόγω της οικονομικής κρίσης και της μεγάλης δυναμικής του κινήματος Occupy Wall Street, θα βγει στους κινηματογράφους μέσα στο 2013. Αναφέρεται στην πραγματική ιστορία ενός νεαρού “τζογαδόρου” πολλών δισεκατομμυρίων στα χρηματιστήρια της Wall Street, που καταφεύγει σε διάφορες παράνομες πράξεις. Στην ταινία θα παίζει και ο γνωστός από τον Artist Jean Dujardin πάρει τελικά μέρος στην ταινία θα παίξει τον Jean-Jacques Handali, έναν Ελβετό τραπεζίτη που εμπλέκεται στο ξέπλυμα των κερδών της εταιρείας του πρωταγωνιστή.

Εκτός από αυτούς στο καστ συμμετέχουν οι Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Bernthal, Rob Reiner, Kyle Chandler, Jon Favreau Margot Robbie, Cristin Milioti, P.J. Byrne και Ethan Suplee.

 
[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/21uBbQwSzno” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b