MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παιχνίδια ενηλίκων… κάθε Παρασκευή στην Ενδορφίνη

“Ο Κύκλος των Χαμένων Παιχνιδιών” είναι μια Λέσχη διαφορετική από τις άλλες, στήνεται κάθε Παρασκευή το βράδυ, στην Ενδορφίνη. Απευθύνεται σε όσους ακόμα αναζητούν στιγμές απλές, με γέλιο, ανατροπή, φαντασία και ανεπιτήδευτη επικοινωνία. Κάνοντας αυτό που τα μικρά παιδιά γνωρίζουν τόσο καλά και μέσα από αυτό εκφράζονται και εξελίσσονται: αλληλεπιδρώντας και παίζοντας. Παιχνίδια που έχουν χιούμορ, διεγείρουν το μυαλό και στο τέλος προκαλούν ευεξία, απελευθερώνοντας την ορμόνη της… ενδορφίνης. Παιχνίδια χωρίς νικητές και χαμένους.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Σε ένα περιβάλλον σαλονιού, με ωραία μουσική και ποτό, στήνονται ομάδες, γίνονται γνωριμίες, και παίζονται παιχνίδια γνώσεων, παντομίμες, αστυνομικοί γρίφοι κ.α.

«Ο Κύκλος των Χαμένων Παιχνιδιών» είναι μια ιδέα που υλοποιείται από την Ομάδα της Ενδορφίνης σε συνεργασία με την Μαριλένα Μανθούλη, που έχει δημιουργήσει και λειτουργεί τον πρότυπο παιδικό σταθμό, «Έλα να παίξουμε», αλλά ξαφνικά διαπίστωσε ότι αν δεν χαλαρώσουν και οι «μεγάλοι» τα πράγματα είναι πολύ…σοβαρά.

Επόμενες συναντήσεις: 
Παρασκευή 1 και 29 Μαρτίου, 22.00
Παρασκευή 5, 19 και 26 Απριλίου, 22.00
Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b