MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σάρωσε τα χρυσά βατόμουρα η Χαραυγή

Ο αριθμός επτά θεωρείται μαγικός σε αρκετές θρησκείες και μυθολογίες. Τώρα θα έχει σχέση και με την κουλτούρα των βρυκολάκων της οποίας σταθμό αποτελούν οι ταινίες Twilight. Κι αυτό γιατί στον αριθμό 7 έφτασαν τα χρυσά βατόμουρα (τα βραβεία δηλαδή για την χειρότερη ταινία) που πήρε η τελευταία ταινία “Χαραυγή- μέρος 2ο” (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία με το διάσημο δίδυμο Kristen Stewart και  Robert Pattinson είχε την τιμητική της από τα χρυσά βατόμουρα (τα λεγόμενα Razzies) καθώς “αρίστευσε” σε επτά κατηγορίες. Στα βραβεία που κανείς δεν τα θέλει και απονεμήθηκαν την ίδια μέρα με τα Oscar, η τελευταία ταινία της σειράς Twilight βραβεύτηκε ως η χειρότερη ταινία, το χειρότερο sequel, χειρότερο ensemble ταινίας, χειρότερη σκηνοθεσία.

Επίσης, η Taylor Lautner κέρδισε το βραβείο χειρότερου β γυναικείου ρόλου μόνη της και μαζί με τον Mackenzie Foy το βραβείο χειρότερου διδύμου σε ταινία. Επίσης, η Kristen Stewart κέρδισε το βραβείο χειρότερης ηθοποιού τόσο για την ερμηνεία της στο “Χιονάτη και ο κυνηγός” όσο και για αυτήν στο Twilight!
rihanna-battleship-photo-wallpaper-800
Παράλληλα, ο γνωστός και μη εξαιρετέος στα Χρυσά Βατόμουρα Adam Sandler κέρδισε άλλο ένα στην συλλογή στην κατηγορία χειρότερου πρώτου αντρικού ρόλου για την ταινία That’s my boy. Αλλά και η Rihanna είχε την τιμητική της, κερδίζοντας βραβείο χειρότερου β γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο Battleship.


 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b