MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συγκλονιστική δύναμη θέλησης!- Γυναίκα χωρίς χέρια πιλοτάρει αεροπλάνο! (video)

Το “δεν υπάρχει δεν θέλω αλλά δεν μπορώ” ακούγεται πολλές φορές ως κλισέ, που προσπαθεί να καλύψει τις αντικειμενικές δυσκολίες και τα εμπόδια που ορθώνονται απέναντι στις ανθρώπινες επιθυμίες. Κι όμως, υπάρχουν κάποια παραδείγματα ανθρώπων που πραγματικά δείχνουν ότι μπορούν με την δύναμη της θέλησης τους να υπερβούν οποιαδήποτε δυσκολία. Ένα τέτοιο συγκλονιστικό παράδειγμα δίνει η Jessica Cox!

author-image Γιώργος Σμυρνής

H 30χρονη Jessica Cox γεννήθηκε χωρίς χέρια, λόγω μιας σπάνιας γενετικής ανωμαλίας. Αυτό τελικά δεν την εμπόδισε να κάνει πράγματα, που άλλοι άνθρωποι δεν τολμούν να κάνουν, έστω κι αν έχουν τα δυο τους χεράκια. Η αξιοθαύμαστη αυτή γυναίκα οδηγεί αυτοκίνητο, παίζει πιάνο και… πιλοτάρει αεροπλάνο. Όλα τα κάνει με τα πόδια της!

Το 2012 παντρεύτηκε τον Patrick, τον πρώην δάσκαλο της στο Ταεκβοντό. Ζουν μαζί στο Tucson, στην πολιτεία της Arizona. Κι όπως λέει το εντυπωσιακό ρεπορτάζ του BBC, η γυναίκα αυτή ταξιδεύει στον κόσμο και δίνει έμπνευση στους ανθρώπους να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους παρά τις δυσκολίες.

Τι να πούμε γι’ αυτήν την γυναίκα; Μπράβο της!


 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b